stilcirkeln.blogg.se

Jag är en klädintresserad kvinna, 60+, som älskar att styla med det som redan finns i min garderob...man behöver inte hela tiden handla nytt!. Det är hur kul som helst att bläddra runt i garderob, byrålåda och smyckeskrin för att fixa till olika stilar. Jag hämtar inspiration från både nya och gamla modemagasin, skyltfönster samt från det mesta i min omgivning. Jag funderar mycket över vad som "gör" en viss stil. Vi kvinnor har oftast vansinnigt mycket kläder i skåp och lådor, men ändå "aldrig" något att sätta på oss. Följ med i min stylingblogg. Kanske kan jag inspirera någon att angripa sin garderob på ett nytt sätt

En tur och retur till Tallinn

Kategori: Utflykter

Äldsta dottern föreslog hastigt och lustigt att vi skulle ta med barnbarnet på en tripp till Tallinn tur och retur. Sagt och gjort. Vi bokade direkt och med följde också väninnan K.
 
Det blev en vacker tur ut genom Stockholms Skärgård i kvällssol. Havet låg kavlugnt hela vägen. Fantastiskt. Vi åt gott, dansade och shoppade lite.
 
 
Dags att gå och käka buffé. Å så jag gillar denna färgglada top från Desigual. Är också glad åt det matchande halsbandet och örhängena. De svarta jeansen är ganska nya och inköpta på KappAhl. De saluförs med att de ska bibehålla sin svärta även efter en massa tvättar. Vi får se. En liten nackdel är att det lätt blir "knän" på dem. Å andra sidan har jag då bara duschat byxbenen och låtit hänga över natten. De torkar jättefort så nästa morgon är det bara att slänga på sig ett par fräscha brallor igen.
 
 
Väl i Tallinn var det lite kallt, och barnbarnet frös, så det blev bara att traska runt i lite affärer samt en god lunch på stan. Både vi och barnbarnet har varit här flera gånger förut, så det kändes inte nödvändigt att gå på sightseeing.
 
 
Två mysiga dagar!
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: