stilcirkeln.blogg.se

Jag är en klädintresserad kvinna, 60+, som älskar att styla med det som redan finns i min garderob...man behöver inte hela tiden handla nytt!. Det är hur kul som helst att bläddra runt i garderob, byrålåda och smyckeskrin för att fixa till olika stilar. Jag hämtar inspiration från både nya och gamla modemagasin, skyltfönster samt från det mesta i min omgivning. Jag funderar mycket över vad som "gör" en viss stil. Vi kvinnor har oftast vansinnigt mycket kläder i skåp och lådor, men ändå "aldrig" något att sätta på oss. Följ med i min stylingblogg. Kanske kan jag inspirera någon att angripa sin garderob på ett nytt sätt

T-shirt och kavaj

Kategori: Skyltdocksinspiration

Jag föll för denna skyltning på Åhlens, med en mönstrad T-shirt till en rutig kavaj.
 
 
Jag plockade fram min flera år gamla New York-top och satte den under min rutiga kavaj.
 
 
I stället för oversize-kavaj som på bilden, så gjorde jag tvärtom. Tightade till min redan snäva kavaj ändå mer med ett brett resårskärp. Jag plockade också fram en liknande väska ur garderoben.
 
Jag har varit på Moderna muséet och kollat in utställningen "Gilbert & George". De mastiga konstverken tog åskådarna med storm. Jag kände inte till dessa två herrar, så jag gick en guidad tur. Riktgt kul och cool utställning, men med mörka inslag.
 
 
 
 
Så här vackert sken Stockholm i kvällsljuset när jag vandrade hemåt
 
 
T-shirt och skärp: Lindex, Kavaj och byxor: H&M
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: