stilcirkeln.blogg.se

Jag är en klädintresserad kvinna, 60+, som älskar att styla med det som redan finns i min garderob...man behöver inte hela tiden handla nytt!. Det är hur kul som helst att bläddra runt i garderob, byrålåda och smyckeskrin för att fixa till olika stilar. Jag hämtar inspiration från både nya och gamla modemagasin, skyltfönster samt från det mesta i min omgivning. Jag funderar mycket över vad som "gör" en viss stil. Vi kvinnor har oftast vansinnigt mycket kläder i skåp och lådor, men ändå "aldrig" något att sätta på oss. Följ med i min stylingblogg. Kanske kan jag inspirera någon att angripa sin garderob på ett nytt sätt

Remembering the 90th!

Kategori: Retroinspirerad stil

 Jag köpte en liten kul skjorta på Stadsmissionen för några veckor sedan. Misstänker att det är en riktig 90-talare med sin vida skärning och färgglada tyg.
 
 
Den passar perfekt idag då det är dags att skapa en retro-stil. Det får alltså bli 90-talsstil idag!
 
 
Min tanke när jag köpte blusen var att bära den öppen som en liten jacka över en vit T-shirt till jeans, men det blev fint med en svart pennkjol och skärp i midjan också. 
 
Jag plockade också fram ett par fina clipsörhängen ur mammas smyckeskrin
 
 
Så här kunde jag se ut på jobbet då det begav sig på 90-talet! Jag minns särskilt en fin kombo som jag köpte på dåvarande PUB:s damavdelning. En turkosgrön ullkjol och en färglad matchande blus i turkosgrönt, cerice, lila, vitt och gult. Låter kanske knasigt men blusen var verkligen snygg. Kjolen var i en fantastisk kvalitet. Varken kjolen eller blusen behövde strykas. Perfekta jobbkläder för en stressad småbarnsmamma som behövde vara prydlig på jobbet..
 
 
Blus: Second hand, Kjol: Modevillan, Skor: Gabor, Skärp: H&M, Armband: Gåva, Clips: Ur mammas smyckeskrin

Kommentarer


Kommentera inlägget här: