stilcirkeln.blogg.se

Jag är en klädintresserad kvinna, 60+, som älskar att styla med det som redan finns i min garderob...man behöver inte hela tiden handla nytt!. Det är hur kul som helst att bläddra runt i garderob, byrålåda och smyckeskrin för att fixa till olika stilar. Jag hämtar inspiration från både nya och gamla modemagasin, skyltfönster samt från det mesta i min omgivning. Jag funderar mycket över vad som "gör" en viss stil. Vi kvinnor har oftast vansinnigt mycket kläder i skåp och lådor, men ändå "aldrig" något att sätta på oss. Följ med i min stylingblogg. Kanske kan jag inspirera någon att angripa sin garderob på ett nytt sätt

Nu blommar det

Kategori: Mönstrat

Nu blommar det...åtminstone på mig, för idag är det mönsterdqg och dags för blommigt!
Det blev en ganska ny top som jag köpte i höstas inför vår Kanada-resa. Söta blommor i vitt, brunt, vinrött och lilarosa i en mjuk och skön omlott-top. Byxorna köptes samtidigt. Vinröda långa tofsörhängen passar bra till och piffar upp looken några grader.
 
Det har börjat blomma så smått även ut i markena. Jag har sett på Facebook att några av mina vänner hittat blåsippor, och i rabatterna ser man snödroppar och krokus. Heja våren! 
 
 
Örhängen, top och byxor: Lindex, Stövlar: Geox, Armband: Gåva
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: