stilcirkeln.blogg.se

Jag är en klädintresserad kvinna, 60+, som älskar att styla med det som redan finns i min garderob...man behöver inte hela tiden handla nytt!. Det är hur kul som helst att bläddra runt i garderob, byrålåda och smyckeskrin för att fixa till olika stilar. Jag hämtar inspiration från både nya och gamla modemagasin, skyltfönster samt från det mesta i min omgivning. Jag funderar mycket över vad som "gör" en viss stil. Vi kvinnor har oftast vansinnigt mycket kläder i skåp och lådor, men ändå "aldrig" något att sätta på oss. Följ med i min stylingblogg. Kanske kan jag inspirera någon att angripa sin garderob på ett nytt sätt

Låg hästsvans för plattnacke

Kategori: Frisyr

"Dagens" hastigt fotad i badrumsspegeln. En alldeles ny randig top med fin halsringning inköpt på H&M. Jag såg att den också finns i lejongult och grönt. Just i den här färgställningen tycker jag den är lite Chanel-inspirerad.
 
 
Topen fick sällskap av min jeanskjol från Filippa K
 
 
Jag är lite nöjd med att ha kommit på hur de coola tjejerna fixar till sina låga hästsvansar. Jag är egentligen en riktig "plattnacke" och har haft svårt att få till det lite bulliga i nacken när man bär hästsvans.
 
Det gäller att tupera i omgångar, kamma slätt, fästa snodden hårt långt nere i nacken och sedan lyfta överhåret lite precis vid gummisnodden, samt dra i håret under snodden så det blir riktigt tight!
 
Det tog bara några år för mig att klura ut det hehe!
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: