stilcirkeln.blogg.se

Jag är en klädintresserad kvinna, 60+, som älskar att styla med det som redan finns i min garderob...man behöver inte hela tiden handla nytt!. Det är hur kul som helst att bläddra runt i garderob, byrålåda och smyckeskrin för att fixa till olika stilar. Jag hämtar inspiration från både nya och gamla modemagasin, skyltfönster samt från det mesta i min omgivning. Jag funderar mycket över vad som "gör" en viss stil. Vi kvinnor har oftast vansinnigt mycket kläder i skåp och lådor, men ändå "aldrig" något att sätta på oss. Följ med i min stylingblogg. Kanske kan jag inspirera någon att angripa sin garderob på ett nytt sätt

Nytänk och öronblänk

Kategori: Modebildsinspiration

Den här annonsen fanns i senaste Elle. Jag tycker att bilden är så fin. Äntligen ser vi fler och fler äldre modeller. En målgrupp där många har god ekonomi, och som företagen ju faktiskt borde vara intresserade av att vända sig till.
 
Jag gillar stilen med den mörka blusen med de stora silvriga prickarna, och de glänsande, stora spektakulära örhängena kombinerat med modellens nedtonade makeup, ofixade naglar och naturligt gråa hår. Så vacker!
Bra gjort Mulberry!
 
 
Jag har låtit mig inspireras av bilden, och plockat fram en svart blus med silvriga nitar
 
 
Till den blev det mina korta vita byxor. Lika bra att använda dem innan det blir riktigt kall höst
 
 
...ett vitt snyggt skärp
 
 
...och så ett par stora maffiga handgjorda örhängen i lite spektakulär stil. I stället för metall som modellen bär, så blev det ett par ultramoderna i vinrött, ljusblått och vitt. 
 
 
Det ljusblåa fältet har en cool spegeleffekt
 
 
 
 
Blus: H&M, Byxor: Tiger, Örhängen:Pamela Coromoto (Milano), skärp: Köpt i Livorno Italien
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: