stilcirkeln.blogg.se

Jag är en klädintresserad kvinna, 60+, som älskar att styla med det som redan finns i min garderob...man behöver inte hela tiden handla nytt!. Det är hur kul som helst att bläddra runt i garderob, byrålåda och smyckeskrin för att fixa till olika stilar. Jag hämtar inspiration från både nya och gamla modemagasin, skyltfönster samt från det mesta i min omgivning. Jag funderar mycket över vad som "gör" en viss stil. Vi kvinnor har oftast vansinnigt mycket kläder i skåp och lådor, men ändå "aldrig" något att sätta på oss. Följ med i min stylingblogg. Kanske kan jag inspirera någon att angripa sin garderob på ett nytt sätt

Nya pjuck

Kategori: Accessoarer

När jag var inne i stan som hastigast i förra veckan för att köpa 50-årspresent till min vän, så sprang jag förbi skoaffären Vagabond. Jag tvärnitade då jag såg ett par vita snygga stövletter med spetsig tå och riktigt låg men smal klack. Jag gillar ju verkligen den modellen, har redan ett par svarta och ett par röda som inköptes för många år sedan. De sitter bra på mina knasiga fötter, och de funkar bra att gå i ...och de är snygga och klassiska! Jag var tvungen att hoppa in och prova dem. Kärlek vid första ögonkastet. Vita stövlar är ju så inne nu, helst kanske i lite retromodell a la 60-tal, men jag gillar den här modellen bättre. Jag såg också ett par liknande snygga i leomönster, som jag hade kunnat tänka mig som alternativ, men där var klacken aningen för hög för min smak.
 
 
För säkerhets skull kostade jag på ett rengöringsmedel och en vit skokräm. Dessa skall användas även på mina vita (nu inte så vita) sneakers. Det ska bli spännande att se om det fungerar med vit skokräm!!
 
 
Sååå...det är säkert väldigt opraktiskt med vitt, men så snyggt! Sticker liksom ut.
 
För övrigt matchades de med svart och vitt, samt lite knallgult. Jag gillar de roliga ärmsluten och busiga mönstret på den här sweatshirten. De svarta jeansen har snygga knytdetaljer i sidorna på benen. Halsbandet är alldeles nytt och inköptes i Italien i somras. Efter fotograferingen åkte också mitt knallgula armband från Snö på.
 
 
I dag var jag tillbaka på gymmet efter en segdragen förkylning. Ja, riktigt återställd är jag fortfarande inte. Kände att jag inte hade samma ork som vanligt. Det var väldigt tungt. Jag lär få känna av en "härlig" träningsvärk i morgon. 
 
Senare på kvällen var det kör-dags. I dag fick vi börja träna in Madonnas "Like a prayer"...så nu ringer altstämman för fullt i mina öron.
 
Stövletter: Vagabond, sweatshirt: Lindex, Jeans: H&M, Örhängen: Köpta på Malta, 
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: