stilcirkeln.blogg.se

Jag är en klädintresserad kvinna, 60+, som älskar att styla med det som redan finns i min garderob...man behöver inte hela tiden handla nytt!. Det är hur kul som helst att bläddra runt i garderob, byrålåda och smyckeskrin för att fixa till olika stilar. Jag hämtar inspiration från både nya och gamla modemagasin, skyltfönster samt från det mesta i min omgivning. Jag funderar mycket över vad som "gör" en viss stil. Vi kvinnor har oftast vansinnigt mycket kläder i skåp och lådor, men ändå "aldrig" något att sätta på oss. Följ med i min stylingblogg. Kanske kan jag inspirera någon att angripa sin garderob på ett nytt sätt

långkjol

Kategori: Boho-chik stil

Å vilket underbart väder vi överraskats med så här i början av september. Riktigt sommarvarmt och betydligt mer behagligt än sommarens galna hetta. 
 
 
Än så länge är allt grönt och vattnet är badbart
 
 
Naturen, som var så torr och gulnad, har grönskat upp sig igen, med saftiga gräsmattor och gröna blad. Men visst blir man efter den här sommaren fundersam hur det är fatt med vår planet! 
 
Dagens skulle enligt min kalender, inspireras av en bohochic stil, så det fick bli en tunn långkjol med T-shirt uppknuten i midjan.
 
 
 
Skor i brunt skinn och så min bohem-chika fransväska!
 
 
Som vanligt blev det lunch nere vid vattnet innan det var dags för mitt näst sista pass med PT:n.
 
Vi hade först ett möte om hur mina förväntningar uppfyllts och hur jag tänker mig fortsättningen. Mitt mål var att bli starkare i armar, ben och core. och det målet har sannerligen uppfyllts. Ett annat mål var att få testa nya övningar och nya redskap, vilket jag också fått göra med råge. Det har sannerligen varit värt pengarna som PT:n har kostat. Jag skulle aldrig kämpat och tagit ut mig på samma sätt under "egen träning". Jag har verkligen fått upp mitt självförtroende vad gäller styrketräning. Frågan är bara hur jag ska göra framledes. Jag har en vecka på mig att fundera.
 
På kvällen blev det (trots min möra kropp) hehe...ett intensivt danspass. Jag tränade på tre olika steg som jag tycker är så snygga...när andra gör dem...hmmm. Mina försök "sitter" verkligen inte ännu. Det är bara att fortsätta att öva. Kämpa kämpa kämpa! :-D
 
 
Top: Lindex, Kjol: H&M, Örhängen: Åhlens, Armband: Indiska, Skor: Rieker, Väska: Joy
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: