stilcirkeln.blogg.se

Jag är en klädintresserad kvinna, 60+, som älskar att styla med det som redan finns i min garderob...man behöver inte hela tiden handla nytt!. Det är hur kul som helst att bläddra runt i garderob, byrålåda och smyckeskrin för att fixa till olika stilar. Jag hämtar inspiration från både nya och gamla modemagasin, skyltfönster samt från det mesta i min omgivning. Jag funderar mycket över vad som "gör" en viss stil. Vi kvinnor har oftast vansinnigt mycket kläder i skåp och lådor, men ändå "aldrig" något att sätta på oss. Följ med i min stylingblogg. Kanske kan jag inspirera någon att angripa sin garderob på ett nytt sätt

Harlequin

Kategori: Modebildsinspiration

Jag fastnade för mönstret på den här fina klänningen från Sand. Så snyggt! Det är väl inte precis Harlequinrutigt, men någonting ditåt. Färgsättningen är också så harmonisk snygg. Klänningsmodellen med skärp i midjan och knäppning fram verkar vara så fin. Och så en tuff skinnjacka  till det. Stylingen med den tunna svarta scarfen i halsen är ju wow!
Ja men så snyggt alltihopa!
 
 
Bilden fick mig att tänka på min lilla harlequinmönstrade ärmlösa top i lite höstiga färger så som svart, grått, gult och lila. Jag försökte mig på att kombinera ihop något med den som bas.
 
 
Plockade fram mina lila höststrumpor och en vid svart knälång kjol. Slängde på ett brett resårskärp och min svarta skinnjacka
 
 
Det gula armbandet från snö fick vara med idag igen.
 
 
På fötterna, ett par svarta stövletter, och så min svarta Michael Kors-väska. Jag läste precis att han har svenskt påbrå och faktiskt har hetat Andersson en gång i tiden. Han fick sitt nya namn Kors efter sin plastpappa.
 
 
Topen är ärmlös, så jag satte en svart långärmad bastop under. Smart så här i kyligare tider.
 
 
Ja det här blev ju ganska långt ifrån den vackra klänningen på bilden överst...men det är ofta så här det går till när jag inspireras av något. Så kul och kreativt på något sätt. Passar mig!
 
 
Nu börjar det komma aningens med höstfärg på träden. En sådan vacker och härlig dag. Det blev en långpromenad i solen, lyssnandes på en ljudbok.
 
 
Hittade en matchande scarf i byrålådan. Skönt med något värmande runt halsen. Bara att acceptera att det blir kyligare för varje dag.
 
 
Nu börjar jag också bli sugen på att byta ut sommarens sallader mote lite mustigare mat. I dag blev det köttfärsbiffar med viltsmak, ett gammalt viktväktarrecept från 00-talet. Mumsigt gott med smak av enbär och viltfond....och så en liten klick lingonsylt.
 
 
 Det var sen dansträning ikväll. Så sen, så att vi misstog oss och var där en hel timme för tidigt, nämligen 21:30, ...och träningen skulle börja först 22:30. Så sent brukar det ju inte vara. Det pågick en kurs, så vi kunde inte nyttja träningsgolvet, utan körde lite dans i kafeterian. i stället. Vi kunde nämligen höra musiken från kursen. :-D . Vi stannade i all fall tills kursen var klar, och tränade sedan ytterligare ca en halvtimme. Bra mosig vid hemkomsten. 
 
 
Top: Köpt på Kasper i Miami, Kjol: Joseph Ribkoff, Skinnjacka: Gerry Weber, Strumpor: Åhléns, Skärp och örhängen: Lindex, Väska: Michael Kors, Scarf: Från mammas byrålåda, Jacka: Barbour, Stövletter: Vagabond, Armband: Snö

Kommentarer


Kommentera inlägget här: