stilcirkeln.blogg.se

Jag är en klädintresserad kvinna, 60+, som älskar att styla med det som redan finns i min garderob...man behöver inte hela tiden handla nytt!. Det är hur kul som helst att bläddra runt i garderob, byrålåda och smyckeskrin för att fixa till olika stilar. Jag hämtar inspiration från både nya och gamla modemagasin, skyltfönster samt från det mesta i min omgivning. Jag funderar mycket över vad som "gör" en viss stil. Vi kvinnor har oftast vansinnigt mycket kläder i skåp och lådor, men ändå "aldrig" något att sätta på oss. Följ med i min stylingblogg. Kanske kan jag inspirera någon att angripa sin garderob på ett nytt sätt

God middag!!!

Kategori: Fest

Här kommer några bilder från gårdagens föselsedagsmiddag. Så här års gillar jag att skippa duk på bordet. Det blanka mörkblå bordet skiner som en spegel och matchas med blått porslin.
 
 
Först bjöd vi på mousserande vin och små laxrullar med pepparotsost. Förrätten bestod av fänkål och rödlök i botten, med en limevinegrätt-dressing på. Sedan lade jag på några tunna skivor av svenska äpplen, granatäppelkärnor, Saint Agur-ost och rucola...och så några smörstekta små brödskivor.
 
 
Till huvudrätt serverade vi en saffrans-doftande fiskgryta med aioli och rostade brödtärningar, och efterrätten blev cheescake med jordgubbar.
 
 
Kvällens outfit
 
 
Titta ett så mystiskt moln som dök upp på kvällskvisten. Kan det komma från något flygplan?
 
 
Kvällens outfit: Klänning: H&M, Accessoarer köpta på Malta, Strumpor: Lindex, Skor: Gabor
 
 
 
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: