stilcirkeln.blogg.se

Jag är en klädintresserad kvinna, 60+, som älskar att styla med det som redan finns i min garderob...man behöver inte hela tiden handla nytt!. Det är hur kul som helst att bläddra runt i garderob, byrålåda och smyckeskrin för att fixa till olika stilar. Jag hämtar inspiration från både nya och gamla modemagasin, skyltfönster samt från det mesta i min omgivning. Jag funderar mycket över vad som "gör" en viss stil. Vi kvinnor har oftast vansinnigt mycket kläder i skåp och lådor, men ändå "aldrig" något att sätta på oss. Följ med i min stylingblogg. Kanske kan jag inspirera någon att angripa sin garderob på ett nytt sätt

Dovt lila

Kategori: Inredning

Sensommaren börjar så sakta övergå i höst, och då gillar jag att byta färger här hemma. Nu har jag bytt från somrigt turkos till dovt lila i badrummet.
 
 
När jag var på Åhléns här om dagen för att köpa en födelsedagspresent, så visade det sig att jag hade en värdekupong via Åhlénsklubben, där jag fick 15% på allt under en dag. Så, förutom födelsedagspresenten, så slog jag också till på en ny doft från The body shop. White musk, som luktar så himla gott. Ovan syns hudkrämen och parfymen.
 
 
...och här showergelen
 
 
Lite annat svart och lila som redan fanns hemma fick komma fram och pryda hyllorna.
 
 
 Handdukarna kommer från Hemköp, men köptes för ca två år sedan.
 
 
 
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: