stilcirkeln.blogg.se

Jag är en klädintresserad kvinna, 60+, som älskar att styla med det som redan finns i min garderob...man behöver inte hela tiden handla nytt!. Det är hur kul som helst att bläddra runt i garderob, byrålåda och smyckeskrin för att fixa till olika stilar. Jag hämtar inspiration från både nya och gamla modemagasin, skyltfönster samt från det mesta i min omgivning. Jag funderar mycket över vad som "gör" en viss stil. Vi kvinnor har oftast vansinnigt mycket kläder i skåp och lådor, men ändå "aldrig" något att sätta på oss. Följ med i min stylingblogg. Kanske kan jag inspirera någon att angripa sin garderob på ett nytt sätt

Prydligt

Kategori: Plagg

Så är höst-/vintergarderoben städad och fixad. Nu är det dags för långärmat och lite grövre tyger i kjol och byxor.
 
 
Prydligt är det också i byrålådorna. Här ligger långärmade topar staplade. När man viker dem så här och liksom "ställer" dem i lådan, så hittar man snabbt det man söker.
 
 
 Topar med kort ärm
 
 
I dag var det en tunn grå blus som fick sätta tonen för "dagens". Den är gjord i återvunnen polyester. Bra med återvinning av textilier. Jag lämnar in påsar kontinuerligt med sliten textil. KappAhl, H&M och Lindex tar emot och säkert många fler. 
 
 
Det mörkblå halssmycket köpte jag till mamma någon gång på 70-talet. Jag gillar det skarpt!
 
 
Till blusen blev det ett par marinblå lite tjockar byxor, (det börjar bli kallt ute), och en glenncheckrutig grå kavaj.
 
 
I dag har jag plockat bort möbler, blomlådor och pynt från balkongen in för stundande vinter. Den här rackarns pelargonen har inte blommat på hela sommaren, men nu bekänner den färg. Jag köpte den på Trädgårdmässan tidigt i våras. I dag har jag planterat om den i en mindre kruka, som nu står på fönsterbrädan i vardagsrummet. 
 
 
Så får blomman glädje oss ett litet tag till.
 
 
 
 Blus: Wera, Kavaj: H&M, Halssmycke: Ur mammas smyckeskrin, Byxor: Tiger, Skor: Ecco, 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: