stilcirkeln.blogg.se

Jag är en klädintresserad kvinna, 60+, som älskar att styla med det som redan finns i min garderob...man behöver inte hela tiden handla nytt!. Det är hur kul som helst att bläddra runt i garderob, byrålåda och smyckeskrin för att fixa till olika stilar. Jag hämtar inspiration från både nya och gamla modemagasin, skyltfönster samt från det mesta i min omgivning. Jag funderar mycket över vad som "gör" en viss stil. Vi kvinnor har oftast vansinnigt mycket kläder i skåp och lådor, men ändå "aldrig" något att sätta på oss. Följ med i min stylingblogg. Kanske kan jag inspirera någon att angripa sin garderob på ett nytt sätt

Planering

Kategori: Semester

Oj, jisses vad jag har provat kläder inför vår USA-resa som är i annalkande. Vi ska åka på en kryssning som går från New York och upp till Quebec i Kanada, och sedan tillbaka till New York. Vi har hört att det ska vara en fantastiskt vacker kryssning, med sprakande höstfärger och intressanta platser att se. Normalt sett när vi åker på semester är det till något varmare ställe, där man mest går klädd i shorts, kjol eller klänning, men nu krävs det en hel del höst-outfits. Det lär vara ungefär samma temperatur som här.
 
Som vanligt har jag jobbat med appen Stylebook och här syns en hel del av resans outfits. 😁
 
 
 
Det trista med resan är flyget till New York, med alltför många timmar i en flygstol. På med stödstrumporna och fram med bok, laddad padda och korsord...och så kan man hoppas på att det finns några bra filmer ombord att kolla på.
 
Det gäller att klä sig bekvämt när man flyger, och jag har ett par superstretchiga och snygga svarta byxor, som blir perfekta för ändamålet. De sitter inte ens hårt i midjan utan har en rätt slapp linning.
 
Upptill blir det ett svart bomullslinne under en bekväm top med fint paljettmotiv samt en kofta att ta till om det blir kyligt. Ett par låga kängor med korta blixtlås så att det är lätt att ta av sig om fötterna. Helst skulle man ha med sig ett par sköna tofflor...hm, det tål att tänka på!
 
 
 
 
 
 Top: Part Two, Byxor: H&M, Kofta: vero Moda, Örhängen: Köpta på Island, Armband: Gåva, Stövlar: Rieker, Väska: Accent
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: