stilcirkeln.blogg.se

Jag är en klädintresserad kvinna, 60+, som älskar att styla med det som redan finns i min garderob...man behöver inte hela tiden handla nytt!. Det är hur kul som helst att bläddra runt i garderob, byrålåda och smyckeskrin för att fixa till olika stilar. Jag hämtar inspiration från både nya och gamla modemagasin, skyltfönster samt från det mesta i min omgivning. Jag funderar mycket över vad som "gör" en viss stil. Vi kvinnor har oftast vansinnigt mycket kläder i skåp och lådor, men ändå "aldrig" något att sätta på oss. Följ med i min stylingblogg. Kanske kan jag inspirera någon att angripa sin garderob på ett nytt sätt

Pink Lady

Kategori: Plagg

De här rosa byxorna är, trots den somriga färgen, faktiskt "vinterbonade", dvs varma och sköna. Jag köpte dem i december i fjol och de användes på själva nyårsafton tillsammans med en svart festtop. Idag får de samsas med en vit romantisk blus.
 
 
Det gamla rosenskärpet har gjort tjänst i många år. Love it!...och det passar urbra till byxorna!
 
 
Mera rosor fick det bli. Det kan aldrig bli för mycket rosor!
 
 
Lördag och dags att laga lite extra gott till middag! Det blir ugnsbakad rödpepparkryddad lax med romsås och kokt potatis. Lite fruktsallad med vaniljvisp till efterrätt. Namnam!
 
Blus och skärp: Lindex, Byxa och jacka: KappAhl, Skor: Ecco, Örhängen: Glitter, Armband: Snö
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: