stilcirkeln.blogg.se

Jag är en klädintresserad kvinna, 60+, som älskar att styla med det som redan finns i min garderob...man behöver inte hela tiden handla nytt!. Det är hur kul som helst att bläddra runt i garderob, byrålåda och smyckeskrin för att fixa till olika stilar. Jag hämtar inspiration från både nya och gamla modemagasin, skyltfönster samt från det mesta i min omgivning. Jag funderar mycket över vad som "gör" en viss stil. Vi kvinnor har oftast vansinnigt mycket kläder i skåp och lådor, men ändå "aldrig" något att sätta på oss. Följ med i min stylingblogg. Kanske kan jag inspirera någon att angripa sin garderob på ett nytt sätt

Missräkning

Kategori: Semester

Det blåste för mycket för att vi skulle kunna ta oss in till Bar Habor i Maine, så vi fick segla vidare upp mot Kanada och Quebec, där vi i stället ska få stanna ett extra dygn. Vädrets makter kan vi inte påverka.
 
Det kommer altså att bli 3 dygn till havs innan vi lägger till i Quebecs hamn.
 
Dagens outfit såg ut så här:
 
 
 Blus och byxor och vinröda örhängen: Lindex, Skärp: H&M, Skinnjacka: Gerry Weber, Armband: Korkarmbandet är köpt på marknad i Lissabon, Stövletter: Vagabond, Väska: Accent
 
Jag har gått på sightseeingtur ombord och kollat in det mesta.
 
 
Utomhuspoolen...ja det är ju inte sommar, men ändå hyfsat varmt. Några modiga myste på solsängar och i det varma bubbelbadet.
 
 
De kloka valde innebadet. Där var det varmt och gott!
 
 
 
Till höger på bilden ovan finns en bioduk, och här visas bio eller TV vid fint väder. Just den här gången kollades det på baseball.
 
 
Det finns en datasal, om man inte har med sig egen dator eller Ipad.
 
 Revelation Lounge på plan 11, där det oftast är dans och uppträdanden sent på kvällarna. Det finns också ett mindre dansgolv på plan 3, Rendez vous, där det dansas lite tidigare på kvällarna.
 
 
Här nedan ser man "Grand foyer" som är som ett "hjärta" i fartyget. Trappan lyser som guld och marmorgolvet glänser
 
 
Det finns en massa mysiga ställen att slå sig ner. Bilden nedan visar The cellar Master. Här hålls det vinprovningar då och då.
 
 
En annan liten fin hörna att slå sig ned i.
 
 
...och här...
 
 
...eller varför inte här...
 
 
Shoppingen ombord är relativt exklusiv, men det finns också lite billigare varor som plockas fram på bord utanför butikerna.
 
 
En snygg T-shirt och fina väskor till salu
 
 
Om man tror att man har turen med sig kan alltid prova en spelomgång i kasinot, dock inget som roar mig
 
 
Så här blev kvällens outfit!
 
 Kvällens outfit:
 
 
Top och kjol: Ribkoff, Jacka: St Tropez, Örhängen och halsband: Snö, Armband: Gåva, Skor: Gabor, Väska: River Island
 
 
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: