stilcirkeln.blogg.se

Jag är en klädintresserad kvinna, 60+, som älskar att styla med det som redan finns i min garderob...man behöver inte hela tiden handla nytt!. Det är hur kul som helst att bläddra runt i garderob, byrålåda och smyckeskrin för att fixa till olika stilar. Jag hämtar inspiration från både nya och gamla modemagasin, skyltfönster samt från det mesta i min omgivning. Jag funderar mycket över vad som "gör" en viss stil. Vi kvinnor har oftast vansinnigt mycket kläder i skåp och lådor, men ändå "aldrig" något att sätta på oss. Följ med i min stylingblogg. Kanske kan jag inspirera någon att angripa sin garderob på ett nytt sätt

Lobster-land

Kategori: Semester

 Nästa anhalt blev Portland i delstaten Maine i norra New England. Det är en riktig kulturstad, med musik, scenkonst, hantverk m m, dessutom ett populärt ställe för sport och hiking. Staden kommer alltid med på USA:s lista med mest populära platser att bo på.
 
 
Musselodling (tror jag)
 
 
Hop on /hop off
 
 
Uppvaktad!
 
 
När man är i Maine, ska man frossa i skaldjur av alla de slag, och ska man äta gott i Portland, så ska man gå till Becky´s.
 
 
Lobsterroll till vänster och lobstersallad till höger
 
 
Till efterrätt blev det Whoopie-paj. Vi smakade på både en med pumpasmak och en med choklad. Det vita är smörkräm. Chokladpajen kom nästan direkt från ugnen. Becky´s har ett eget bageri på övervåningen, så det doftade himmelskt i lokalen. Allt var super-mumsigt!
 
 
De finns förstås också en massa rolig shopping i stan
 
 
 Dags att segla vidare. Nästa stop blir Bar Harbor, som också ligger i Maine.
 
Kvällsstassen:
 
 
 
 Dagens: Blus: H&M i samarbete med Morris & Co, Jeans: Lewis, Kofta och armband: Lindex, Skor: Rieker
 
 Kväll: Top och Kjol: H&M, Kavaj: Desigual, Skärp: Köpt i Italien i somras, Diadem och armband: Åhléns, Örhängen: Glitter, Väska: River Island, Skor: Gabor
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: