stilcirkeln.blogg.se

Jag är en klädintresserad kvinna, 60+, som älskar att styla med det som redan finns i min garderob...man behöver inte hela tiden handla nytt!. Det är hur kul som helst att bläddra runt i garderob, byrålåda och smyckeskrin för att fixa till olika stilar. Jag hämtar inspiration från både nya och gamla modemagasin, skyltfönster samt från det mesta i min omgivning. Jag funderar mycket över vad som "gör" en viss stil. Vi kvinnor har oftast vansinnigt mycket kläder i skåp och lådor, men ändå "aldrig" något att sätta på oss. Följ med i min stylingblogg. Kanske kan jag inspirera någon att angripa sin garderob på ett nytt sätt

Födelsedagskalas

Kategori: Fest

Jaha...då har man försökt att klä sig lite snyggt! Vi skall på födelsedagskalas hos en kompis till maken. Han fyller väldig ojämt, men bjuder i stort sett varje år in till trevligt födelsedagskalas med familj och nära vänner. Alltid lika trevligt.
 
 
Det blev en korallfärgad blus och svart "festkjol"
 
 
Rosenskärpet fick vara med igen!
 
 
Likaså Desigualkavajen! Den kommer nog att slitas på ordentligt i höst/vinter, då den är så himla skön, snygg och användbar till både vardag och fest. En bra investering.
 
Nu ska det bara på ett par nylonstrumpor, samt att frisyren måste fixas till lite. Trevlig kväll!
 
 
Top: Lindex, Kavaj: desigua, Kjol: Joseph Ribkoff, Skärp: Lindex, Skor: Gabor, Örhängen Glitter
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: