Äta bör man...
Kategori: Semester
Ombord finns förstås ett antal restauranger som serverar väldigt god mat. Frukost och lunch serveras vanligtvis i bufférestaurangen. Det finns sååå mycket gott att välja på varje dag. Just den här lunchen bjöds det på Oktober-fest i tysk anda, med en massa olika tyska korvar, surkål och olika potatissallader. Till efterrätt fanns Apfelstrudel med vaniljsås, samt en enorm tårta. Förstås fanns det också en massa tysk öl att köpa för den som ville. Här om dagen serverades det massvis med kokt hummer och musslor. Vi befinner oss ju i Lobsterland för tillfället.

Servitörerna hade klätt sig i tyska hattar och det var pyntat med tyska ölunderlägg m m
Bamsestor tårta

Titta så söta figurer de skickliga kockarna tillverkar av frukt.

Helt fantastiska, eller hur?

Supersöta!!

Vilken fantasi och skicklighet

Middag och vissa luncher serveras i den vackra matsalen i typisk kryssaranda

Det finns också några betal-restauranger ombord. Nedan en interiör från Sushirestaurangen. Kul med de udda stolarna.

...och här en italiensk grill-restaurang som serverar ett fantastiskt grillat kött

Dagens och kvällens outfit kommer här:

Spetslinne: Promod, Top, Byxor och örhängen: Lindex, Kjol: Joseph Ribkoff (det var ett litet event mitt på dagen med dans, så då åkte kjolen på), Skinnjacka: Gerry Weber, Armband: Köpt i Lissabon, Skärp: Köpt i Italien, Stövletter: Vagabond, Väska: Accent

Top: Joseph Ribkoff, Kjol: Berschka (Italien, men finns i flera länder), Kavaj: Desigual, örhängen: Glitter, Armband: Åhlens, Skärp: Köpt i Italien, Skor: Gabor, Väska: River Island