stilcirkeln.blogg.se

Jag är en klädintresserad kvinna, 60+, som älskar att styla med det som redan finns i min garderob...man behöver inte hela tiden handla nytt!. Det är hur kul som helst att bläddra runt i garderob, byrålåda och smyckeskrin för att fixa till olika stilar. Jag hämtar inspiration från både nya och gamla modemagasin, skyltfönster samt från det mesta i min omgivning. Jag funderar mycket över vad som "gör" en viss stil. Vi kvinnor har oftast vansinnigt mycket kläder i skåp och lådor, men ändå "aldrig" något att sätta på oss. Följ med i min stylingblogg. Kanske kan jag inspirera någon att angripa sin garderob på ett nytt sätt

Grått

Kategori: Plagg

Dags att välja en långärmad top som bas ledstjärna för dagens outfit. Det känns kul eftersom jag precis plockat fram höst/vinterkläderna, och där ingår förstås alla mina långärmade topar. Det här är en gammal goding, som jag köpte i Palma för en massa herrans år sedan. Skön kavalitet och ett vackert blommönster! Den fick det bli idag. Jag hade ett riktigt bra matchande läppstift i samma nyans som topens lilatosa blommor. Hahaha! 
 
 
Nu har den nya omgången av Ica-klassikern startat, och nu ska "Lidingölöppet" genomföras...men i valfria etapper. I dag blev det 6 km i det härliga höstvädret. 
 
Den här lönnen är nog en av de färgrikaste jag sett! Wow!
 
 
Topen matchades med grå kjol och dito strumpbyxor
 
 
Även kavajen i samma tyg åkte på. Jag är egentligen inte så förtjust  i hela dräkter, utan vill gärna kombinera kavaj och kjol var för sig med annat, men idag blev det båda två tillsammans. :-D
 
 
 
En piffig scarf, och för första gången för säsongen mina höga läderstövlar. Det känns alltid kul att få ta på sig dem i början hösten...och lika less är man på dem innan våren äntligen kommer.
 
 
 Dagens: Top köpt i Palma, Dräkt: Filippa K, Strumpor och örhängen: Åhléns, Stövlar: Nilssons Sko, Armband: Snö, Handväska: River Island, Scarf: Köpt i en typisk "damaffär" i Huddinge.
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: