stilcirkeln.blogg.se

Jag är en klädintresserad kvinna, 60+, som älskar att styla med det som redan finns i min garderob...man behöver inte hela tiden handla nytt!. Det är hur kul som helst att bläddra runt i garderob, byrålåda och smyckeskrin för att fixa till olika stilar. Jag hämtar inspiration från både nya och gamla modemagasin, skyltfönster samt från det mesta i min omgivning. Jag funderar mycket över vad som "gör" en viss stil. Vi kvinnor har oftast vansinnigt mycket kläder i skåp och lådor, men ändå "aldrig" något att sätta på oss. Följ med i min stylingblogg. Kanske kan jag inspirera någon att angripa sin garderob på ett nytt sätt

Spetskompetens

Kategori: Modebildsinspiration

Oj, så dagarna rinner iväg. Jag har börjat med projekt "storstädning" här hemma. Känns skönt att få feja i varenda vrå, som motsats till lite min vanliga halvdana veckostädning. Snart är det ju dags att julpynta! Det känns lite konstigt att vi närmar oss december, eftersom det fortfarande är så varmt ute. Vissa träd har faktiskt fortfarande sina löv kvar.
 
Nu på kvällskvisten har vi varit på dansträning som var extra kul idag, eftersom jag tycker vi dansade så bra! :-D
 
I dag blev det en inspiration som jag såg i tidningen Metros modesajt online. Svart blus och ett par vida rutiga byxor. Tyvärr har jag ingen kopia på inspirationsbilden.
 
Jag har inga vida rutiga brallor, så jag fick köra på mina smala, men rutiga, slacks från H&M, samt en fin svart blus med spetsdetaljer. Den kommer från Zara, men har några år på nacken.
 
 
Matchade med armband och ring i "metallspets". Armbandet är köpt på H&M och ringen på Lindex.
 
 
Skor från Nilssons skor
 
 
 Örhängena är köpta på Lansarote, och är gjorda av lavasten, som det finns gott om på ön.
 
 
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: