stilcirkeln.blogg.se

Jag är en klädintresserad kvinna, 60+, som älskar att styla med det som redan finns i min garderob...man behöver inte hela tiden handla nytt!. Det är hur kul som helst att bläddra runt i garderob, byrålåda och smyckeskrin för att fixa till olika stilar. Jag hämtar inspiration från både nya och gamla modemagasin, skyltfönster samt från det mesta i min omgivning. Jag funderar mycket över vad som "gör" en viss stil. Vi kvinnor har oftast vansinnigt mycket kläder i skåp och lådor, men ändå "aldrig" något att sätta på oss. Följ med i min stylingblogg. Kanske kan jag inspirera någon att angripa sin garderob på ett nytt sätt

Sista kvällen

Kategori: Semester

Sista middagen med gänget
 
 
 
 
En enorm avskedstårta
 
 
På dansgolvet träffade vi detta fantastiska danspar! Jag baxnade när jag hörde att de firade sin 61:a  bröllopsdag. Han är 89 och hon några år yngre.
 
 
Hon var verkligen en liten showgirl där hon lätt som en fjäder lät sig föras runt i dansens virvlar av maken. Hon hade ett stort lyckligt leende på läpparna hela tiden.
 
 
De kunde dansa det mesta, men bäst var deras tango, där han lade ner henne nästan ända ner på golvet vid låtens slut. Imponerande!
 
 
Bilderna är inte så bra pga att de "flashande" discolamporna.
 
Kvällens outfit
 
 
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: