stilcirkeln.blogg.se

Jag är en klädintresserad kvinna, 60+, som älskar att styla med det som redan finns i min garderob...man behöver inte hela tiden handla nytt!. Det är hur kul som helst att bläddra runt i garderob, byrålåda och smyckeskrin för att fixa till olika stilar. Jag hämtar inspiration från både nya och gamla modemagasin, skyltfönster samt från det mesta i min omgivning. Jag funderar mycket över vad som "gör" en viss stil. Vi kvinnor har oftast vansinnigt mycket kläder i skåp och lådor, men ändå "aldrig" något att sätta på oss. Följ med i min stylingblogg. Kanske kan jag inspirera någon att angripa sin garderob på ett nytt sätt

Säg det med en sång

Kategori: Boho-chik stil

Helgen gick åt till att hjälpa till på en 2-dagars danskurs. Jättekul!!... men oj så trötta vi var igår kväll. I natt vaknade jag flera gånger av att jag höll på att få kramp i benen, trots stretchning. Benen kändes ömma och tunga som bly. Idag känns det bättre. Det var kul att få hjälpa till, och vi lärde oss själva en hel del nytt.
 
I dag står "boho-chic" på agendan, och så här blev det...
 
 
Blus, skärp och byxor från H&M, Örhängen från Glitter, Armband från Åhlens, och stövletter från Rieker
 
Det gröna bandet på golvet är mitt träningsredskap för min nya fotträning som jag har googlat fram. Jag hittade en artikel med en kvinna som verkar ha precis samma problem som jag, och dessutom älskar hon att dansa, as me! Hon blev mycket bättre av fotgymnastiken, så nu ska jag vara ihärdig med den. Jag har testat 3 dagar i rad, och riktigt skönt känns det.
 
 
Som vanligt måste jag testa med skärp också. Hahaha!
 
I dag passade jag på att köpa julfrimärken. Jag är gammeldags och skickar ca 40 julkort varje år. Vi får färre och färre julkort själva, för numera används ju mestadels sms, facebook och Messenger. De som skickar till oss är mestadels samma generation som vi. 😀
 
 
Titta så fina de är i år, med Jenny Nyströms tomtar. Jag skall faktiskt snart gå och se Jenny Nyström-utställningen på Sven-Harrys konstmuseum. Det ser jag fram emot! 
 
Nu ska jag göra mig i ordning för kvällens körkonsert. Den är bara en halvtimme lång, och det blir 5 låtar, Händerna mot himlen (Petra Marklund ), Joyful joyful ( ur filmen "En värsting till syster 2)), Like a prayer (Madonna), What a feeling (Flashdance) och Your the voice, (John Farnham )
 
Vår körledare vill att vi ska lysa i knallfärger, så som illgrönt, cericerosa, knallgult och klarblått. Jag kör (vits vits) på min knallgula blus med svarta byxor därtill.
 
Maken och dottern kommer och tittar/lyssnar, och sen blir det gofika här hemma. Kul kul!
 
 
 
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: