stilcirkeln.blogg.se

Jag är en klädintresserad kvinna, 60+, som älskar att styla med det som redan finns i min garderob...man behöver inte hela tiden handla nytt!. Det är hur kul som helst att bläddra runt i garderob, byrålåda och smyckeskrin för att fixa till olika stilar. Jag hämtar inspiration från både nya och gamla modemagasin, skyltfönster samt från det mesta i min omgivning. Jag funderar mycket över vad som "gör" en viss stil. Vi kvinnor har oftast vansinnigt mycket kläder i skåp och lådor, men ändå "aldrig" något att sätta på oss. Följ med i min stylingblogg. Kanske kan jag inspirera någon att angripa sin garderob på ett nytt sätt

Oväntad matchning

Kategori: Klassisk stil

Jaha...idag har jag fortsatt med julfejandet och julpyntandet. Granen står så grön och grann i stugan, som man brukar sjunga. Nu har jag bara mitt arbetsrum kvar att fixa till. De senaste åren har jag börjat att "jula" tidigt, eftersom jag tycker om att ha julstämning hela december. Dessutom tar ju pyntandet och städandet en hel del tid och kraft, och då känns det bättre att man får njuta av det under hela december. Även pepparkaksdegen har jag knådat ihop idag, och den ligger i kylen i väntan på att jag ska få tid att baka ut den. Maken blir matt och trött bara av att se mig hålla igång. Hahaha. 
 
 
I dag stod det "klassisk stil" på agendan, så då valde jag blus och pennkjol. Så glad man blir när man upptäcker att en nyinköpt blus, passar perfekt med en befintlig gammal kjol, utan att man planerat så vid inköpet. Hahaha!
 
Blusen och strumporna i samma färg kommer från Lindex och kjolen från Gerry Weber. Örhängena är från Åhléns. Skor från Gabor
 
 
Såklart blev det en damig knut i nacken också
 
 
Jag köpte två vackra azaleor för några veckor sedan, men attans så svåra de är att sköta.
 
 
De ska vattnas på fatet eftersom de är så känsliga. Jag tycker att jag vaktat dem som en hök, men ändå har de hunnit vissna ihop vid ett par tillfällen. Idag insåg jag att jag inte kan ha kvar dem, för bladen verkligen "snöade" ner på golvet när jag lyfte upp blomman ur krukan för att vattna. Surt!
 
 
Blommorna var fortfarande vackra, så jag klippte av dem och lät dem flyta i en skål med vatten. 
 
 
...så får jag njuta av dem ett litet tag till! 😀
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: