stilcirkeln.blogg.se

Jag är en klädintresserad kvinna, 60+, som älskar att styla med det som redan finns i min garderob...man behöver inte hela tiden handla nytt!. Det är hur kul som helst att bläddra runt i garderob, byrålåda och smyckeskrin för att fixa till olika stilar. Jag hämtar inspiration från både nya och gamla modemagasin, skyltfönster samt från det mesta i min omgivning. Jag funderar mycket över vad som "gör" en viss stil. Vi kvinnor har oftast vansinnigt mycket kläder i skåp och lådor, men ändå "aldrig" något att sätta på oss. Följ med i min stylingblogg. Kanske kan jag inspirera någon att angripa sin garderob på ett nytt sätt

Grå novembersöndag

Kategori: Mönstrat

Dags för mönstrat och idag ska det var något i svart/vitt.
 
 
Det blev min secondhandfyndade blus från Monki, (men som jag sytt om lite grann)
 
 
... och så svarta smala jeans från H&M, med snörningsdetalj i sidorna. Örhängena matchar ringarna i skärpet (från Lindex). Hahaha!
 
Söndagen bjöd på riktigt mulet och trist väder. Vi var sega som sjutton här hemma, efter att ha kommit hem vid 2-tiden på natten från en mycket trevlig fest hos goda vänner. Perfekt då att vi blev hembjudna på gofika hos väninnan K på eftermiddagen. Vackert dukat med vit duk på bordet, tända ljus och servetter. Där var också dottern och barnbarnet. Såååå mysigt. 
 
Sedan blev det dansträning i en timme till riktigt snabb musik. Puh! Sedan snabbt hem och förbereda lite kvällste med goda tillbehör, eftersom lillebror, som bor i södra Sverige, hade rest upp över dagen i ett ärende. Kul att träffas en stund och prata. Det var ett tag sedan vi sågs.
 
Avslutade söndagen med ett avslappnande bad, tända ljus och en ljudbok.
 
Den här serien från Lumine har en sådan där härlig spa-doft.
 
 
...och så på med en ny pyjamas. Maken gapskrattade  när han fick syn på mig i den...men me like!!
 
 
 
Pyjamas och morgonrocken som skymtar bakom kommer från Rayville. 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: