stilcirkeln.blogg.se

Jag är en klädintresserad kvinna, 60+, som älskar att styla med det som redan finns i min garderob...man behöver inte hela tiden handla nytt!. Det är hur kul som helst att bläddra runt i garderob, byrålåda och smyckeskrin för att fixa till olika stilar. Jag hämtar inspiration från både nya och gamla modemagasin, skyltfönster samt från det mesta i min omgivning. Jag funderar mycket över vad som "gör" en viss stil. Vi kvinnor har oftast vansinnigt mycket kläder i skåp och lådor, men ändå "aldrig" något att sätta på oss. Följ med i min stylingblogg. Kanske kan jag inspirera någon att angripa sin garderob på ett nytt sätt

Black Friday

Kategori: Rock-chik stil

Det har väl knappast undgått någon att det var "Black Friday" igår?...förutom vi då, som hade missat det helt! Haha! Vi hade i och för sig fått en massa sms från olika kedjor på våra telefoner, men inte fäst så mycket uppmärksamhet vid dem.
 
På fredagar har O´Learys buffé, och det fick oss att bege oss till Mall of Scandinavia för lite god fredags-lunch. Parkeringen var smockfull, vilket var lite oroväckande. Väl uppe i mallen såg vi horder med människor, travandes ut och in i butiker, samt förstås massvis med reklam för olika fynd man kunde göra. Jösses!
 
Under lunchen funderade vi på om det var något vi kunde dra nytta av denna dag. Det blev några lite dyrare "glödlampor" och dymo-rullar på Clas Ohlson, samt lite kläder vi kollat in tidigare för makens del.
Väl hemma beställde vi också linser med 25% rabatt. Vi nöjde oss med detta.
 
I dag har jag haft fortsatt riktigt ont i fötterna. Jag tog tag i saken, och googlade på fotgymnastik, och har nu satt ihop ett program som ska prövas framöver. Jag tyckte det gjorde gott redan vid första försöket.
 
Eftersom vi åt stadigt till lunch, så blev det en lite lättare middag. Roman-sallad, varmrökt lax, sockerärtor, pistagenötter och sharonfrukt samt en näve ärtskott. Så enkelt, nyttigt, vackert och så gott. 
 
 
Det blev ingen städning idag, så jag tog mig lite tid och började med julbaket. Det blev en glutenfri mjuk pepparkaka, som jag skar upp i skivor och frös in. Gott att ha till fika under december.
 
 
I dag var det dags för en rock-chic stil
 
 
Jag inspirerades lite av den här skyltningen hos River Island. Så himla cool. Riktigt snygg party-outfit med paljett-top och  statement-bälte till skinnjacka och slimmade jeans...och så ett par glammiga stora örhängen.
 
 
Jag gick inte "all in", men det blev i alla fall en glittrig polo med lite rolig ärm (Lindex)...
 
 
...och en blank svart satinjacka (St Tropez), samt smala svarta jeans med snördetalj i sidorna (H&M)
 
 
Lite leopard till det (väska från KappAhl)...och så stora maffiga silverörhängen (Efva Attling)
 
 
Stövletter från Rieker.
 
Jag ska försöka komma ihåg skyltdockans outfit, vid något lagomt festligt tillfälle! 😀😀😀
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: