stilcirkeln.blogg.se

Jag är en klädintresserad kvinna, 60+, som älskar att styla med det som redan finns i min garderob...man behöver inte hela tiden handla nytt!. Det är hur kul som helst att bläddra runt i garderob, byrålåda och smyckeskrin för att fixa till olika stilar. Jag hämtar inspiration från både nya och gamla modemagasin, skyltfönster samt från det mesta i min omgivning. Jag funderar mycket över vad som "gör" en viss stil. Vi kvinnor har oftast vansinnigt mycket kläder i skåp och lådor, men ändå "aldrig" något att sätta på oss. Följ med i min stylingblogg. Kanske kan jag inspirera någon att angripa sin garderob på ett nytt sätt

Takbar

Kategori: Klassisk stil

I går var temat "klassisk stil", och eftersom det fortfarande är sommarvarmt ute...ja det var nog varmaste dagen hitills denna vår...så måste det absolut bli något svalt och luftigt i klädväg. Jag fastnade för en liten lätt fodralklänning.
 
 
Den är marinblå och vit, och jag som är en riktig "skärpmänniska" matchade med ett vitt skärp...och så vita skor.
 
 
De här spetsmönstrade skorna tycker jag är så söta....dessutom riktigt bekväma. Jag har likadana också i svart och beige.
 
 
Vi var uppe med tuppen, och redan kl 10 på morgonen var vi iväg och storhandlade. Efter det blev det åter igen en lunch på stranden.
 
Körde sedan mitt femte gym-pass med PT. Gahh!!!...så trött jag blev...men jag tog faktiskt i för kung och fosterland. Jag hörde mig själv flåsa och stöna...och jag svettades ymnigt. Jag ska framåt!!! Grrrr!
 
På kvällen slängde jag på mig vita byxor och min gröna blus, och begav mig in till stan för att möta upp väninnan L. Vi tog oss upp till en takbar, där vi njöt av den fantastiska utsikten, samtidigt som vi njöt av en mumsig räksallad och ett glas vitt svalt vin
 
 
 
Sedan blev det också var sin Aperol Spritz :-)
 
 
Vilken kväll...
 
 
...och vilken stad
 
...men vad händer vid Sergels Torg....what a mess!
 
 
Dagens: Klänning: Esprit, Skor: Rieker, Skärp: Flash
 
Kväll: Blu och byxor:: KappAhl, Örhängen och armband: Köpta på Malta
 
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: