stilcirkeln.blogg.se

Jag är en klädintresserad kvinna, 60+, som älskar att styla med det som redan finns i min garderob...man behöver inte hela tiden handla nytt!. Det är hur kul som helst att bläddra runt i garderob, byrålåda och smyckeskrin för att fixa till olika stilar. Jag hämtar inspiration från både nya och gamla modemagasin, skyltfönster samt från det mesta i min omgivning. Jag funderar mycket över vad som "gör" en viss stil. Vi kvinnor har oftast vansinnigt mycket kläder i skåp och lådor, men ändå "aldrig" något att sätta på oss. Följ med i min stylingblogg. Kanske kan jag inspirera någon att angripa sin garderob på ett nytt sätt

Kyligare

Kategori: Färg

Igår var den senaste veckans rekordvärme putsväck, och det blev faktiskt rätt kyligt ute. Därför blev det långbyxor i stället för kjol/shorts. 
 
Dagens färg var turkos, och jag klädde mig i den här bekväma och fina saken. Nedtill blev det ett par trikåbyxor, och under sitter faktiskt de korta cykelbyxorna med vadderad "rumpa". Hahaha!
 
 
På med cykelhjälmen och iväg!
 
 
Jag hade planerat en cykeltur till Rosendals Trädgård på Djurgården. När jag hade kommit så långt som till Stadshuset, så frös jag så om händerna att jag beslöt mig för att vända där i stället. 
 
 
 
...men innan jag styrde kosan hemåt blev det en fika vid strandcafeet med vacker utsikt
 
 
 
På vägen hem passerade jag ett litet koloniområde och passade på att sniffa mig lite berusad på syrendoften. Ahhh!
 
 
 
 
Väl hemma igen var jag rätt trött, så jag tittade på ett avsnitt av serien Vita Huset som gick på 90-talet. Jag såg aldrig den serien när det begav sig, men nu har Cmore precis plockat in alla säsongerna. 
 
Ytterligare ett fönster blev putsat idag, så nu har jag putsat hälften! Segt!, men det blir ju väldigt fint! 
 
Blus: Köpt på Malta, Örhängen: Glitter, Byxor: Lindex, Skärp och ring :H&M, Armband: Present från mamma, Skor: Ecco, Regnjacka: Craft, Fleecetröja: Haglöf, Hjälm:Sportaffären
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: