stilcirkeln.blogg.se

Jag är en klädintresserad kvinna, 60+, som älskar att styla med det som redan finns i min garderob...man behöver inte hela tiden handla nytt!. Det är hur kul som helst att bläddra runt i garderob, byrålåda och smyckeskrin för att fixa till olika stilar. Jag hämtar inspiration från både nya och gamla modemagasin, skyltfönster samt från det mesta i min omgivning. Jag funderar mycket över vad som "gör" en viss stil. Vi kvinnor har oftast vansinnigt mycket kläder i skåp och lådor, men ändå "aldrig" något att sätta på oss. Följ med i min stylingblogg. Kanske kan jag inspirera någon att angripa sin garderob på ett nytt sätt

Jobblunch och konsert

Kategori: Färg

Igår besökte jag min näst sista arbetsplats, där jag jobbade i 8 år. Jag träffade en handfull gamla arbetskamrater som jag jobbade många år tillsammans med. I själva verket var jag deras chef. Det var verkligen helt underbart att få träffa dem igen. Kontoret är helt omgjort, så själva arbetsplatsen gick knappt att känna igen. Sååå fint och jag är så glad för deras skull. Lokalerna var väldigt slitna innan. En stor vattenskada gjorde det dock nödvändigt att göra en totalrenovering. Jag blev bjuden till invigningen, som egentligen går av stapeln om ca 2 veckor, men eftersom jag har förhinder då, så blev det en lunch igår i stället.

 
Min invigningspresent blev ett blått fat från Mateus, som jag fyllde med lite Lindt-godis och färska jordgubbar, hallon och körsbär. 
 
 
Dagens klädval
 
 
På kvällen hade vi en körkonsert. Härligt nog var konserten utomhus i det fina vädret. Klädkoden var färgstark. Enligt körledaren skulle vi se ut som små färgglada bollar i ett bollhav. Hahaha!
 
 
 Jag plockade fram min allra färggladaste klänning.
 
Efter konserten, åkte jag och maken ner till stranden och åt medhavd sallad. Det gäller att njuta av det varma vädret fullt ut. Lite kallare väder är tydligen på ingång.
 
Innan läggdags så tittade jag på den gamla filmen "Jack" från 1977, som bygger på Ulf Lundells genombrotts-roman med samma namn. Ja, då är det alltså 41 år sedan jag såg den filmen förra gången, samt läste boken och köpte skivan Vargmåne.
 
 
Dagens: Kjol, top och skärp Lindex, Örhängen Glitter, Armband: Åhlens
Kvällens: Klänning: Lindex, Örhängen: Snö, Armband: Köpt i Karibien
 
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: