stilcirkeln.blogg.se

Jag är en klädintresserad kvinna, 60+, som älskar att styla med det som redan finns i min garderob...man behöver inte hela tiden handla nytt!. Det är hur kul som helst att bläddra runt i garderob, byrålåda och smyckeskrin för att fixa till olika stilar. Jag hämtar inspiration från både nya och gamla modemagasin, skyltfönster samt från det mesta i min omgivning. Jag funderar mycket över vad som "gör" en viss stil. Vi kvinnor har oftast vansinnigt mycket kläder i skåp och lådor, men ändå "aldrig" något att sätta på oss. Följ med i min stylingblogg. Kanske kan jag inspirera någon att angripa sin garderob på ett nytt sätt

Vit passpoal

Kategori: Modebildsinspiration

I senaste Elle finns ett modereportage helt i svart och vitt. "dramatiska silhuetter möter friska vårfläktar" (jojo de kan få till det, hahaha). Vida långa klänningar i svart eller vitt, stylas med sportig parkas, kappa eller jacka. På fötterna svarta eller vita sneakers. På några av de svarta plaggen finns fina vita passpoaler. 
 
 
Det fick mig att tänka på min svarta volangblus med vita passpoaler! Det är inte allt för ofta den plockas fram!
 
 
I stället för en klänning fick det bli vida svarta byxor
 
 
Vårvindar är väl inte rätt ord för dagens väder, men modemagasinen ligger ju alltid några månader före. :-D
 
I dag började äntligen kören. Sååå kul att träffa alla igen. Några nya ansikten var det också. Vi drog igång med Michelangelo. En låt jag förvisso är rätt less på, men när man får sjunga i fina stämmor, så blir det kul i alla fall.
 
Efter tips av dottern har jag börjat kolla på serien "Riviera", en brittisk crime-serie av det elegantare slaget, som utspelar sig i lyxmiljö på franska rivieran. Tjusiga hem, flotta bilar och snygga kläder, men också ondska, våld och död. Jag har hunnit med två avsnitt och det har startat hyfsat bra.
 
Blus "Blanc nature" från Modevillan, Byxor: Lindex, Stövletter: Rieker, Armband: Köpt på kryssningsfartyg, Örhängen: Köpta på Lanzarote
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: