stilcirkeln.blogg.se

Jag är en klädintresserad kvinna, 60+, som älskar att styla med det som redan finns i min garderob...man behöver inte hela tiden handla nytt!. Det är hur kul som helst att bläddra runt i garderob, byrålåda och smyckeskrin för att fixa till olika stilar. Jag hämtar inspiration från både nya och gamla modemagasin, skyltfönster samt från det mesta i min omgivning. Jag funderar mycket över vad som "gör" en viss stil. Vi kvinnor har oftast vansinnigt mycket kläder i skåp och lådor, men ändå "aldrig" något att sätta på oss. Följ med i min stylingblogg. Kanske kan jag inspirera någon att angripa sin garderob på ett nytt sätt

Svart inspiration

Kategori: Modebildsinspiration

I dag har jag hämtat lite inspiration från Stella McCartneys svarta look, med puffärmsblus och byxa med mysko dekor i sidsömmarna. (...eller vad är det??)
 
 
Jag fiskade fram mina alldeles nyinköpta stretchjeans med snörningsdetalj i sidsömmarna. Det syns inte så bra på bilden, men man kan ana rosetten längst ner vid bensluten.
 
Här kommer en tydligare detaljbild
 
 
..matchar skärpet :-D
 
 
Till det blev det en svart blus och ett brett resårskärp, båda köpta på vinterrean. Svarta nätta stövletter blir fint till de smala byxorna
 
 
Små blanka nitar och rynkad ärm är fina detaljer på blusen.
 
 
Följde upp de blanka nitarna med stora silverörhängen och ett brett silverarmband.
 
 
I dag var det så galet härligt ute. Precis lagomt kallt. Varken halt eller slask....och solen värmde verkligen idag
 
 
Jag såg en hel del skridskoåkare flyga fram över isen. Det ser så lätt ut. Jag har faktiskt aldrig provat att åka långfärdsskridskor, utan bara kört med vanliga hockyrör.
 
 
Jag satt en stund på en bänk och gonade mig i solen och njöt av utsikten.
 
 
Blus och byxor: H&M, Örhängen: Efva Attling, Armband, gåva av mamma, Skärp: Lindex, Stövletter: Vagabond
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: