stilcirkeln.blogg.se

Jag är en klädintresserad kvinna, 60+, som älskar att styla med det som redan finns i min garderob...man behöver inte hela tiden handla nytt!. Det är hur kul som helst att bläddra runt i garderob, byrålåda och smyckeskrin för att fixa till olika stilar. Jag hämtar inspiration från både nya och gamla modemagasin, skyltfönster samt från det mesta i min omgivning. Jag funderar mycket över vad som "gör" en viss stil. Vi kvinnor har oftast vansinnigt mycket kläder i skåp och lådor, men ändå "aldrig" något att sätta på oss. Följ med i min stylingblogg. Kanske kan jag inspirera någon att angripa sin garderob på ett nytt sätt

Red top

Kategori: Plagg

Red Top kallades journalisten och kåsören Lennart Nyblom som jag minns från DN:S Namn och Nytt sida för några decennier sedan. Några kända  citat från honom;

"Det enklaste sättet att skapa en liten förmögenhet är att starta med en stor"

"Det roligaste med små barn är sättet på vilket de blir till"

"Om stenåldersbarnen hade lytt sina föräldrar, hade vi fortfarande levat i stenåldern"

I går var det dags att plocka fram en långärmad top, och varför då inte en Red top! (Hahaha)

 
 Topen är i en stadig och lite blank trikå, och väldigt skön. 
 
 
 Tänkte då genast, marinblått och guld, och plockade därför fram mina marinblå "sjömans-byxor" med guldknappar
 
 
 Sedan blev det mitt breda snygga guldiga resårskärp och ett par maffiga "guld"-clips ur mammas smyckeskrin
 
 
 Eftersom det snart är påsk, så varför inte hänga ett litet ägg runt halsen! ;-D
 
I går var det dags för uppföljning/avstämning på Itrim. Jag fick träffa "min" träningscoach" och vi satt och pratade i en halvtimme om hur jag upplever att det funkar med träningen. Jag har blivit betydligt starkare i armar och bål, men känner att jag skulle behöva få lite ny inspiration vad gäller övningar. Så, jag har bokat en PT-konsultation efter påsk. Det är något jag aldrig gjort förut, så det känns lite spännande. 
 
...och så måste jag skärpa upp min mathållning. Ett par irriterande extra kilon har smygit sig på!!! Efter påsk blir det till att hålla igen ordentligt. Turligt nog är det snart dags att angripa nästa gren i ICA-klassikern, nämligen Vätternrundan. Då ska jag ut och cykla 30 mil, dock i valfria etapper. Hoppas på vårligt finfint väder.
 
 På kvällen var det dags för körsång igen. (veckorna går så fort....det var ju nyss måndag!!) I dag tog vi oss an Katy Perrys "Firework". Vi hann igenom nästan hela...och det lät riktigt bra. Mycket power!
 
 
Top: MQ, Byxor: Modevillan, Skärp: Köpt i Palma, Halssmycke: Köpt i St Petersburg, Örhängen: Ur mammas smyckeskrin
 
 
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: