stilcirkeln.blogg.se

Jag är en klädintresserad kvinna, 60+, som älskar att styla med det som redan finns i min garderob...man behöver inte hela tiden handla nytt!. Det är hur kul som helst att bläddra runt i garderob, byrålåda och smyckeskrin för att fixa till olika stilar. Jag hämtar inspiration från både nya och gamla modemagasin, skyltfönster samt från det mesta i min omgivning. Jag funderar mycket över vad som "gör" en viss stil. Vi kvinnor har oftast vansinnigt mycket kläder i skåp och lådor, men ändå "aldrig" något att sätta på oss. Följ med i min stylingblogg. Kanske kan jag inspirera någon att angripa sin garderob på ett nytt sätt

Mera rutor

Kategori: Mönstrat

Oj så mycket rutigt det har blivit i vinter! Så är det ofta med modet. Det blir mycket på kort tid. I somras var det volanger på var och varannat plagg, och nu i vinter har det varit rutigt. Rätt mycket blommigt också faktiskt.
 
I dag blir det rutigt för mig (igen), och jag plockade fram mina rutiga slacks. 
 
 
Till dem blev det en vacker svart blus med spetsdekorationer, svart resårskärp och ett knalligt orange armband.
 
 
Svart skinnjacka och stövlar i MC-modell tuffade till looken. Trots att jag lagt ner dem allt som går, så är byxbenen i kortaste laget, så det känns bra att kunna stoppa ner dem i stövlar med lite högre skaft.
 
I dag har jag varit på en liten shoppingtur. Jag hittade bl a en snygg blommig (jadå!) top på H&M:s rea för 50 kronor. Det blev också ett par svarta stretchjeans med en rolig snördetalj i sidsömmen. Bilder kommer framöver.
 
 
Blus: Zara, Skärp och byxor: H&M, stövlar: Rieker, Skinnjacka: Gerry Weber, Armband: Köpt på St Kitts i Karibien.
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: