stilcirkeln.blogg.se

Jag är en klädintresserad kvinna, 60+, som älskar att styla med det som redan finns i min garderob...man behöver inte hela tiden handla nytt!. Det är hur kul som helst att bläddra runt i garderob, byrålåda och smyckeskrin för att fixa till olika stilar. Jag hämtar inspiration från både nya och gamla modemagasin, skyltfönster samt från det mesta i min omgivning. Jag funderar mycket över vad som "gör" en viss stil. Vi kvinnor har oftast vansinnigt mycket kläder i skåp och lådor, men ändå "aldrig" något att sätta på oss. Följ med i min stylingblogg. Kanske kan jag inspirera någon att angripa sin garderob på ett nytt sätt

lime

Kategori: Färg

Färgdag och dags för lime. En färg som för mig känns väldigt "vårig". Jag plockade fram min lilla lime-färgade jeansjacka.
 
 
Till den blev det svart från topp till tå
 
 
Ja, förutom örhängena då. Oj, så jag gillar dem. Dottern köpte dem på second hand, men tyckte att de var mer "mamma" än hon...så jag fick överta dem. Mycket glad för det!
 
 
På väskan knöt jag fast en matchande scarf
 
 
Lite 50-talsfrilla idag med "hög svansföring" Hihi
 
I dag har jag kört igång med vårstädningen. Rena gympasset. Jobbigt, men rätt kul och det känns skönt att vara igång. Ljuset är så avslöjande! Damm och smuts i hörnor och vrår. Det blir så rent och fint där jag drar fram. Fönstren skulle behöva en omgång, men de får vänta tills vädret blir lite varmare. Ibland brukar jag t o m vänta tills värsta pollensäsongen lagt sig.
 
 
Jeansjacka: Flash, Slacks: Filippa K, Top och skärp: Lindex, Scarf: H&M, Väska: Accent, Örhängen: Second hand, Armband: köpt på kryssningsfartyg: Stövletter: Rieker
 
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: