stilcirkeln.blogg.se

Jag är en klädintresserad kvinna, 60+, som älskar att styla med det som redan finns i min garderob...man behöver inte hela tiden handla nytt!. Det är hur kul som helst att bläddra runt i garderob, byrålåda och smyckeskrin för att fixa till olika stilar. Jag hämtar inspiration från både nya och gamla modemagasin, skyltfönster samt från det mesta i min omgivning. Jag funderar mycket över vad som "gör" en viss stil. Vi kvinnor har oftast vansinnigt mycket kläder i skåp och lådor, men ändå "aldrig" något att sätta på oss. Följ med i min stylingblogg. Kanske kan jag inspirera någon att angripa sin garderob på ett nytt sätt

Kompletterar med påskgult

Kategori: Inredning

 Jag gillar ju som bekant att byta färg här hemma,  allt efter årstid eller helger. Nu har badrummet fått byta skepnad från enbart svart/vitt till att också få livas upp med en hel del knallgult. Det är ju för sjutton snart påsk! Haha!
 
 
 Härligt gula handdukar.
 
 
...och en liten virkad duk som jag sparat från mammas linneskåp
 
 
Uppe på högskåpet får den tänkande pojken sällskap av en slingrande murgröna.
 
 
Lite väldoft från Rituals och Sephora.
 
 
 Jag har en liten konstutställning i badrummet också. Här ett fint konstkort från Sigrid Hjerten-utställningen
 
 
...och här har jag ramat in ett konstkort från Miro-utställningen. Ljuslyktan /eller om det är en liten skål, har jag köpt på loppis för 15 kronor. Och så ytterligare en duk från mammas linneskåp.
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: