stilcirkeln.blogg.se

Jag är en klädintresserad kvinna, 60+, som älskar att styla med det som redan finns i min garderob...man behöver inte hela tiden handla nytt!. Det är hur kul som helst att bläddra runt i garderob, byrålåda och smyckeskrin för att fixa till olika stilar. Jag hämtar inspiration från både nya och gamla modemagasin, skyltfönster samt från det mesta i min omgivning. Jag funderar mycket över vad som "gör" en viss stil. Vi kvinnor har oftast vansinnigt mycket kläder i skåp och lådor, men ändå "aldrig" något att sätta på oss. Följ med i min stylingblogg. Kanske kan jag inspirera någon att angripa sin garderob på ett nytt sätt

Vårdagjämning

Kategori: Accessoarer

I dag är det vårdagjämning. Härligt. Solen skiner och det droppar från taken. Men än ligger isen på sjön.
 
I morse när jag drog upp persiennen, möttes jag av denna syn. En rådjursbock som stod och spanade ut över höghusområdet utan minsta skygghet. Han stod där i säkert en kvart! Då knatade han sakta iväg till ett buskage, där han lade sig ned.
 
 
 
 
Harar finns också i omgivningen och även en räv har varit synlig. 
 
 
I dag var det dags att kika efter ett halsband, som inte fått vara med på ett tag. Jag valde det här karamell-lika halsbandet (ser ut som nonstop-godisar) som jag köpe på loppis för en tid sedan för 20 kronor.
 
 
Det fick pigga upp en svart enkel basklänning från Filippa K.
 
 
Matchade med röda strumpor , örhängen och skärp.
 
Apropå loppis, så passade jag på att göra ett litet besök hos Stadsmissionen idag, och kom hem med tre små saker. Ett lila halsband, ett rosa/korall armband och en gul liten vas. Visar bilder i morgon.
 
På eftermiddagen har jag städat förråd och städskåp. Tänkt länge på det eftersom det varit ganska rörigt på båda ställena. Nu är det en ren fröjd att titta in. Nöjd!
 
 
Klänning: Filippa K, Halsband: Second hand, Örhängen: Köpta i Dubrovnik, Strumpor och skärp: Lindex, Stövlar: Geox
 
 
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: