stilcirkeln.blogg.se

Jag är en klädintresserad kvinna, 60+, som älskar att styla med det som redan finns i min garderob...man behöver inte hela tiden handla nytt!. Det är hur kul som helst att bläddra runt i garderob, byrålåda och smyckeskrin för att fixa till olika stilar. Jag hämtar inspiration från både nya och gamla modemagasin, skyltfönster samt från det mesta i min omgivning. Jag funderar mycket över vad som "gör" en viss stil. Vi kvinnor har oftast vansinnigt mycket kläder i skåp och lådor, men ändå "aldrig" något att sätta på oss. Följ med i min stylingblogg. Kanske kan jag inspirera någon att angripa sin garderob på ett nytt sätt

Grrrrr...

Kategori: Huvudbonad eller håraccessoar

Oj!, så det snöade igår. Det passar bra eftersom jag fortfarande knatar på med min stavgång för att fixa Ica-klassikerns "Vasalopp". Jag har klarat av 3 mil och har alltså 6 mil kvar! Jag måste vara klar den 18 mars!
 
 
Det är så härligt att det är ljust så mycket längre på eftermiddagarna nu!
 
I går var det dags att fundera på någon håraccessoar, för att "sätta" dagens outfit, och efter litande rotande fiskade jag upp ett leopardmönstrat diadem...grrrr!
 
 
Jag såg av en händelse att det var samma nyans på den här toppen som på en del av fläckarna i diademet.
 
 
Matchade med ett smalt leo-skärp och ett par stor leo-örhängen. Även armbandet har sina fläckar!
 
 
Matchade för övrigt med svart, dvs smala jeans nedstoppade i stövlar.
 
 
Jag tycker det är så vackert med det grafiskt svart/vita en mulen snöig vinterdag.
 
 
Till och med betongtrappan blir läcker inbäddad i snö.
 
 
Nu har jag hittat på ett nytt recept, som finns på min matblogg www.matlagningscirkeln.blogg.se En smakrik saftig hamburgare med fetaostcreme och lite annat gott. Riktigt mumsigt!
 
 
 
Diadem: Åhlens, Örhängen: Glitter, Armband: Second hand, Jeans och Skärp: KappAhl, Top: H&M, Kofta: M&Q, Stövlar: Geox
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: