stilcirkeln.blogg.se

Jag är en klädintresserad kvinna, 60+, som älskar att styla med det som redan finns i min garderob...man behöver inte hela tiden handla nytt!. Det är hur kul som helst att bläddra runt i garderob, byrålåda och smyckeskrin för att fixa till olika stilar. Jag hämtar inspiration från både nya och gamla modemagasin, skyltfönster samt från det mesta i min omgivning. Jag funderar mycket över vad som "gör" en viss stil. Vi kvinnor har oftast vansinnigt mycket kläder i skåp och lådor, men ändå "aldrig" något att sätta på oss. Följ med i min stylingblogg. Kanske kan jag inspirera någon att angripa sin garderob på ett nytt sätt

Gammalt, begagnat men älskat

Kategori: Accessoarer

Jag är nog en liten hamster när det gäller att spara kläder, skor och accessoarer. Visst rensar jag då och då, men vissa gamla godingar är omöjliga att släppa trots att de inte används. I dag är jag i alla fall väldigt glad över att ha behållit mina cowboyboots. De har knappt använts på närmare 20 år, men nu har jag förstått att det är dags att dra på sig cowboybootsen igen. Westernlooken får en revival
 
 
Mina är i beige mocka och riktigt sköna....och coola!!
 
 
 
I dag är det scarf-dag och då har jag letat fram en gammal 70-talare från min fasters garderob.
 
 
Visst är den riktigt fin!
 
 
Jag fångade upp det bruna/beiga genom att välja en gammal brun secondhand-blus och en beige kjol i jeansmodell
 
 
Örhängena är också Second hand, men armbandet köpte jag i Pireus i somras
 
 
Med limegröna inslag i scarfen, så blev min limegröna jeansjacka ett självklart val.
 
 
Nu har jag haft en långprat i telefon med storebror. Det sker alltför sällan, men vi pratar lääänge när vi "hörs".
 
Snart är det dags att pila ner till tvättstugan, och sedan en sväng till dottern med en påse kläder som hon kanske kan tänka sig att ta över, och sedan måste jag trumma ihop en handlingslista inför påskens släktmiddag. 
Lite vårstädning tänker jag också hinna med. Vore också skönt med en promenad i solen. Kanske införskaffa några fräscha blommor till tre tomma krukor. (har precis rensat bort julstjärnorna)
Puh! Bara att kavla upp ärmarna!
 
 
Cowboyboots: Gamla, Kjol och jacka: Flash för ca 6-7 år sedan, Top och örhängen: Second Hand, Scarf:70-tal från fasters byrålåda, Skärp: Köpt på Rhodos för 20 år sen. Armband: Köpt i Pireus förra sommaren.
 
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: