stilcirkeln.blogg.se

Jag är en klädintresserad kvinna, 60+, som älskar att styla med det som redan finns i min garderob...man behöver inte hela tiden handla nytt!. Det är hur kul som helst att bläddra runt i garderob, byrålåda och smyckeskrin för att fixa till olika stilar. Jag hämtar inspiration från både nya och gamla modemagasin, skyltfönster samt från det mesta i min omgivning. Jag funderar mycket över vad som "gör" en viss stil. Vi kvinnor har oftast vansinnigt mycket kläder i skåp och lådor, men ändå "aldrig" något att sätta på oss. Följ med i min stylingblogg. Kanske kan jag inspirera någon att angripa sin garderob på ett nytt sätt

Egen rosenträdgård

Kategori: Mönstrat

I dag när det är mönsterdax och närmare bestämt blom-tema, så plockar jag glatt fram en alldeles ny top, som jag köpte på H&M här om veckan för 50 pix. Fina stora rosor (som nästan ser levande ut) på svart botten. Känns lite som att vara på Trädgårdsmässan, haha.
 
 
Svarta smala jeans och stövletter får göra topen sällskap.
 
 
Ett litet vitt blomarmband runt handleden blir perfekt, likaså pärlor i örsnibbarna
 
 
Åter igen får favvo-skärpet vara med...det blir väl snart utslitet. Tur att jag köpte två på en gång! (hihi)
 
 
 Riktigt vackert tecknade rosor, ...min egen "rosenträdgård" ;-D
 
 
I dag är det dags att byta till sommardäck. Tja, dags och dags... vi gör det i alla fall idag, även om det är svinkallt ute och det har pratas om snö i påskhelgen, dock främst i Norrland. 
 
Jag hann allt jag hade skrivit upp på gårdagens "att göra-lista! :-D, vilket var bra gjort!
 
Efter däckbytet idag så blir det mathandling samt att fixa det sista av påskstädningen. Förhoppningsvis hinner jag med en liten promenad i solens sken i eftermiddag.
 
 
Top: H&M, Jeans: KappAhl, Stövletter: Vagabond, Skärp: Lindex, Örhängen: Glitter, Armband: Köpt på Malta
 
 
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: