stilcirkeln.blogg.se

Jag är en klädintresserad kvinna, 60+, som älskar att styla med det som redan finns i min garderob...man behöver inte hela tiden handla nytt!. Det är hur kul som helst att bläddra runt i garderob, byrålåda och smyckeskrin för att fixa till olika stilar. Jag hämtar inspiration från både nya och gamla modemagasin, skyltfönster samt från det mesta i min omgivning. Jag funderar mycket över vad som "gör" en viss stil. Vi kvinnor har oftast vansinnigt mycket kläder i skåp och lådor, men ändå "aldrig" något att sätta på oss. Följ med i min stylingblogg. Kanske kan jag inspirera någon att angripa sin garderob på ett nytt sätt

Tjejdag

Kategori: Kultur

I dag har jag och mina två bästa väninnor haft en härlig "tjejdag". Vi träffades vid Liljevachs ute på Djurgården för att ta en titt på Lars Lerins fina utställning. Helt fantastiska akvareller.
 
Som en adventskalender...vad händer bakom luckorna/fönsterrutorna i ett flerfamiljshus. Det mesta!
 
 
Minne från en icke digital tid...hyllmeter med samlad kunskap. Sådant här finns nog samlat på väldigt många arbetsplatser.
 
 
Med sin pensel fångar Lerin dofter och syner som han en gång upplevt. Så vackert!
 
 
Krigets fasor, en utbombad stad.
 
 
En släktsaga - ett Sverige långt från huvudstadens hektiska puls
 
 
Björkskogen påminner mig om min norrländska barndom
 
 
Fenomenet Hemnet
 
 
Efter utställningen blev det en bit mat på en restaurang invid Djurgårdsbron
 
 
...och sedan rosé och jordgubbar på Strandcafeet
 
 
En låg knut blev dagens frisyr
 
 
Efter lite shoppande var det dags för nästa vattenhål, dvs kaffe med dopp på Sturekatten. Charmigt! Som att ha blivit hembjuden till någon gammal släkting. 
 
 
En mycket trevlig dag!
 
 
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: