stilcirkeln.blogg.se

Jag är en klädintresserad kvinna, 60+, som älskar att styla med det som redan finns i min garderob...man behöver inte hela tiden handla nytt!. Det är hur kul som helst att bläddra runt i garderob, byrålåda och smyckeskrin för att fixa till olika stilar. Jag hämtar inspiration från både nya och gamla modemagasin, skyltfönster samt från det mesta i min omgivning. Jag funderar mycket över vad som "gör" en viss stil. Vi kvinnor har oftast vansinnigt mycket kläder i skåp och lådor, men ändå "aldrig" något att sätta på oss. Följ med i min stylingblogg. Kanske kan jag inspirera någon att angripa sin garderob på ett nytt sätt

Sommar i kavaj

Kategori: Modebildsinspiration

Jag hade hängt undan mina rutiga kostymkläder för säsongen, men när jag såg den här bilden, så plockade jag snabbt fram den rutiga kavajen igen. Visst är stylingen fin där en klassisk glenncheck-rutig kavaj matchas med vita jeans och en cool T-shirt med tryck!
 
 
Anine Bing, på bilden, gjorde en vårkollektion för Gina Tricot. Den har jag tyvärr missat att kolla in, men den här bilden ser mycket lovande ut.
 
 
Efter att ha hämtat fram kavajen, gick jag till första bästa byrålåda och plockade fram en gammal T-shirt i vitt/gult/svart med zebror som motiv.
 
 
...vita smala byxor såklart och ett gult armband
 
 
Avslutar med matchande grå skor
 
 
T-shirt och kavaj: H&M, Byxor: KappAhl, Skor: Rieker, Armband: Snö
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: