stilcirkeln.blogg.se

Jag är en klädintresserad kvinna, 60+, som älskar att styla med det som redan finns i min garderob...man behöver inte hela tiden handla nytt!. Det är hur kul som helst att bläddra runt i garderob, byrålåda och smyckeskrin för att fixa till olika stilar. Jag hämtar inspiration från både nya och gamla modemagasin, skyltfönster samt från det mesta i min omgivning. Jag funderar mycket över vad som "gör" en viss stil. Vi kvinnor har oftast vansinnigt mycket kläder i skåp och lådor, men ändå "aldrig" något att sätta på oss. Följ med i min stylingblogg. Kanske kan jag inspirera någon att angripa sin garderob på ett nytt sätt

Nytt in

Kategori: Nya inköp

Förutom bikinis och solhatt, som jag skrev om igår, så blev det också lite mer handlat. Jag hittade dessa coola örhängen på Åhlens för 70 kronor. Jag var ute efter något silvrigt, lite tufft dingelidong och blev nöjd när jag fann dessa. 
 
 
Det blev också denna söta top från Lindex. Jag gillar de vida ärmarna samt att topen är rätt kort och lite tajt nertill.....och så är ju framsidans tryck så sött. En riktigt härlig sommartop!
 
 
Jag tänker mig att den blir fin främst till ljus denim, ...perfekt alltså till jeans, jeansshorts eller jeanskjol. Kan nog också passa till mina kleinblå slacks...och eftersom de påsydda paljettfjärilarna är svarta så funkar den nog också till svarta nederdelar. Nöjd!
 
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: