stilcirkeln.blogg.se

Jag är en klädintresserad kvinna, 60+, som älskar att styla med det som redan finns i min garderob...man behöver inte hela tiden handla nytt!. Det är hur kul som helst att bläddra runt i garderob, byrålåda och smyckeskrin för att fixa till olika stilar. Jag hämtar inspiration från både nya och gamla modemagasin, skyltfönster samt från det mesta i min omgivning. Jag funderar mycket över vad som "gör" en viss stil. Vi kvinnor har oftast vansinnigt mycket kläder i skåp och lådor, men ändå "aldrig" något att sätta på oss. Följ med i min stylingblogg. Kanske kan jag inspirera någon att angripa sin garderob på ett nytt sätt

Torka

Kategori: Allmänt

 Fy bubblan så varmt det är...och så fruktansvärt med alla bränder som rasar. Jag känner så stor medkänsla med alla drabbade. En sådan skräck att måsta lämna sitt hem, och inte veta om det kommer att klara sig. Jag tänker också på alla stackars djur i de brinnande skogarna. Brandtjänsten och alla frivilliga gör ett fantastiskt jobb men känner sig förstås  frustrerade att inte räcka till....och så alla stackars bönder vars skördar torkar bort. Ser på Facebook att många efterlyser foder åt kor och hästar. Så galet allting är just nu!
 
 
Vi förbereder oss för besök från England. Ett par nyfunna vänner kommer på onsdag, så nu är det städning och andra förberedelser som gäller för oss.
 
 
I dag blev det en röd omlott-top med marinblå prickar och en kort jeanskjol.
 
 
Matchade med röda örhängen 
 
 
Vi tog med oss lunch till stranden idag med! Så härligt att sitta och titta ut över sjön!
 
 
 Top: Lindex, Kjol: KappAhl, Örhängen: Köpta på Teneriffa: Armband: Gåva, Skor: Rieker, Solglasögon: Mango
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: