stilcirkeln.blogg.se

Jag är en klädintresserad kvinna, 60+, som älskar att styla med det som redan finns i min garderob...man behöver inte hela tiden handla nytt!. Det är hur kul som helst att bläddra runt i garderob, byrålåda och smyckeskrin för att fixa till olika stilar. Jag hämtar inspiration från både nya och gamla modemagasin, skyltfönster samt från det mesta i min omgivning. Jag funderar mycket över vad som "gör" en viss stil. Vi kvinnor har oftast vansinnigt mycket kläder i skåp och lådor, men ändå "aldrig" något att sätta på oss. Följ med i min stylingblogg. Kanske kan jag inspirera någon att angripa sin garderob på ett nytt sätt

Till sjöss

Kategori: Semester

Så blev det två dygn till sjöss! Då händer det alltid en massa ombord!
 
...t ex en "eggdrop"-tävling. Det gäller att bygga en säker farkost för ett rått ägg. Hela härligheten ska falla från fartygets högsta våning!
 
Här är en av farkosterna på väg ner...tror inte det gick så bra!
 
 
Så är det också ett flertal knasiga tävlingar. Här gällde det att få på sig mest plagg på en begränsad tid...ja jag vet...fånigt men kul!
 
 
Här närmar vi oss det smala sundet mellan Sicilien och Italien
 
 
En gott glas iskallt vitt vin innan middagen
 
 
På kvällen var det en flaggparad. Man hade plockat fram flaggor från samtliga länder som de anställda kommer ifrån. Det var ett 60-tal länder representerade och några anställda från nästan varje land deltog i paraden.  Kul och pampigt!
 
 
Sista kvällen blev det en extra spelning med Beatles-kopiorna
 
 
Kul härlig resa med döttrarna
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: