stilcirkeln.blogg.se

Jag är en klädintresserad kvinna, 60+, som älskar att styla med det som redan finns i min garderob...man behöver inte hela tiden handla nytt!. Det är hur kul som helst att bläddra runt i garderob, byrålåda och smyckeskrin för att fixa till olika stilar. Jag hämtar inspiration från både nya och gamla modemagasin, skyltfönster samt från det mesta i min omgivning. Jag funderar mycket över vad som "gör" en viss stil. Vi kvinnor har oftast vansinnigt mycket kläder i skåp och lådor, men ändå "aldrig" något att sätta på oss. Följ med i min stylingblogg. Kanske kan jag inspirera någon att angripa sin garderob på ett nytt sätt

Semester!

Kategori: Semester

I går startade vår semester tillsammans med döttrarna. Vi ska spendera 12 dagar på ett kryssningsfartyg och kajka runt till ett antal hamnar i Medelhavet. Vi flög till Barcelona och kom fram på sena eftermiddagen. Väl framme på hotellet, där vi skulle spendera en natt, fräschade vi upp oss, och delade sedan på en flaska iskall Cava, som hotellet oväntat bjöd på! Mycketr trevligt och gott. Sedan var det dags att ge sig ut på stan. Vi strosade nerför Las Ramblas, med ett stopp i den fantastiska matmarknaden La Boqueria, där vi köpte lite "take away" frukt och bär.
 
 
 
Vi fortsatte ner till hamnområdet Port Vell som byggdes till olympiaden 1992. Där slog vi oss ner på en uteservering och beställde en massa goda tapas som sköljdes ner med sangria.
 
 
 
 
 
Sakta föll mörkret och det var dags att dra sig tillbaka till hotellet.
 
 
 
 
 
 
Dagens oufit: Top: Lindex, Byxor: H&M, Skor: Rieker, Accessoarer: Vita örhängen och armband köpta på Malta, Väska: Accent.
 
 
 Nu ska vi bege oss till hamnen för att kliva på vårt fartyg!
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: