stilcirkeln.blogg.se

Jag är en klädintresserad kvinna, 60+, som älskar att styla med det som redan finns i min garderob...man behöver inte hela tiden handla nytt!. Det är hur kul som helst att bläddra runt i garderob, byrålåda och smyckeskrin för att fixa till olika stilar. Jag hämtar inspiration från både nya och gamla modemagasin, skyltfönster samt från det mesta i min omgivning. Jag funderar mycket över vad som "gör" en viss stil. Vi kvinnor har oftast vansinnigt mycket kläder i skåp och lådor, men ändå "aldrig" något att sätta på oss. Följ med i min stylingblogg. Kanske kan jag inspirera någon att angripa sin garderob på ett nytt sätt

En beige dag

Kategori: Färg

Så var vi hemma igen efter en härlig semester. Oj en sån värme vi har! Det blev till att ta itu med blomvattning, tvätt och strykning, samt att åka och handla, eftersom kylskåpet var i princip tomt. Vi hann i alla fall åka ned till stranden en stund för lunch. Det fick bli mackor och kaffe eftersom vi inte hade hunnit handla. På eftermiddagen blev det 1 timme på gymet också. En riktigt effektiv dag med andra ord.
 
Efter en titt i kalendern så såg jag att dagens klädval var "beige".
 
 
Jag utgick från en gammal beige stretchig twill-kjol. Stretch passade väldigt bra så här efter semestern. Något kilo har jag lyckats lägga på mig (hehe).
 
 
Matchade med en animalprint-top i samma beiga ton. Även örhängen och armband har lite "vilda" mönster
 
 
 
...och så riktigt matchande skor. Testade också med ett resårskärp och tyckte det gav en finare silhuett.
 
 
Kjol: Flash, Top, örhängen och armband: Second hand, Skor: Rieker, Skärp: H&M, Solglasögon: Ray Ban Wayfarer
 
 
 
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: