stilcirkeln.blogg.se

Jag är en klädintresserad kvinna, 60+, som älskar att styla med det som redan finns i min garderob...man behöver inte hela tiden handla nytt!. Det är hur kul som helst att bläddra runt i garderob, byrålåda och smyckeskrin för att fixa till olika stilar. Jag hämtar inspiration från både nya och gamla modemagasin, skyltfönster samt från det mesta i min omgivning. Jag funderar mycket över vad som "gör" en viss stil. Vi kvinnor har oftast vansinnigt mycket kläder i skåp och lådor, men ändå "aldrig" något att sätta på oss. Följ med i min stylingblogg. Kanske kan jag inspirera någon att angripa sin garderob på ett nytt sätt

You better put a ring on

Kategori: Accessoarer

Fy vilket väder...det snöar och blåser från alla håll och kanter, ja det riktigt viner om knutarna!
 
 
I dag är det accessoardag och det är lådan med ringar som jag ska titta extra djupt i. Jag fiskade upp denna i svart och guld, med tillhörande halssmycke. Maken köpte dem till mig på vår resa till Monte Negro för ett par år sedan. Gillar!!!
 
 
Till dessa fick det såklart bli en guld och svart, d v s en guldig top och svarta smala jeans instoppade i höga svarta stövlar.
 
 
Suddig bild från gymet
 
Toppen har ett framstycke  i  finstickat guldgarn, och ett bakstycke i vanligt tyg med knappar. Fiiint tycker jag!
 
 
 Med resårskärpet i svart med guldnitar, så blir det riktigt matchi-matchi!
 
 
I dag blev det åter igen en fika på Starbucks. Efter det kunde vi äntligen hämta paketet med dotterns födelsedagsglas på "posten".
 
Sedan blev det gymet. I dag använde jag mitt presentkort på 500 kronor som jag fick när jag skaffade mitt årskort, och jag köpte 2 paket lågkalorisoppor, och mellanmålsbars för summan. Ruskigt dyrt för lite soppa, men jag behövde ju inte betala något av "egna pengar". Tanken är att jag byter ut middagen mot en soppa, tills dess att jag fått bort de förargliga kilon som jag lagt på mig under december, jul, nyår och trettonhelg. Alldeles för många fester på kort tid. Hmhm! Vi får se hur det går!
 
Kvällen ägnades åt att för hand sy upp fållen på min fina nya klänning. Bild kommer! Kjolen är jättevid, så det tog sin tid att sy! Det gick dock ganska bra eftersom jag samtidigt lyssnade på min ljudbok. Nu är den utläst och dags att börja på del 2, "Hennes nya namn" i Neapel-serien av Elena Ferrante.
 
 
 
Ring och halssmycke: Köpta i Monte Negro, Top och jeans: KappAhl, Skärp: H&M, Stövlar: Softwear
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: