stilcirkeln.blogg.se

Jag är en klädintresserad kvinna, 60+, som älskar att styla med det som redan finns i min garderob...man behöver inte hela tiden handla nytt!. Det är hur kul som helst att bläddra runt i garderob, byrålåda och smyckeskrin för att fixa till olika stilar. Jag hämtar inspiration från både nya och gamla modemagasin, skyltfönster samt från det mesta i min omgivning. Jag funderar mycket över vad som "gör" en viss stil. Vi kvinnor har oftast vansinnigt mycket kläder i skåp och lådor, men ändå "aldrig" något att sätta på oss. Följ med i min stylingblogg. Kanske kan jag inspirera någon att angripa sin garderob på ett nytt sätt

Rock it

Kategori: Rock-chik stil

Rocka loss är vad jag ska göra idag, när det är dags att få till en "rock-chik" stil! Haha!!
Det blir att plocka fram de tighta svarta jeansen, och MC-stövlarna...
 
 
....och så en ganska ny blus som jag köpte på rea för 75 pix, strax före jul. Det blir premiär för den idag. Jag har en svartvit-rutig blus i exakt samma modell.
 
 
Jag gillar de små rockiga nitarna på ärmarna. Ärmarna är också lite annorlunda konstruerade med veck och puffärm. Jättefin faktiskt.
 
 
Plockade också fram ett 15 år gammalt nitskärp. Yeahh!!
 
Dagen började med uträttande av småärenden, bl a behövde jag en ny väckarklocka! Sedan blev det en stavgångspromenad på 7,5 km, lyssnandes på en ljudbok. Riktigt härligt väder idag, och så fint när snön lyste upp. Men dagarna är fortfarande korta. Mörkret faller snabbt.
 
 
Anledningen till stavgången, är att det ingår 9 mils stavgång i ICA-klassikern som jag kör för andra året. Samma längd som Vasaloppet alltså. Det fanns ingen kontroll med blåbärssoppa på vägen Haha, men det blev ett café-stopp i stället. Dock bara en enkel och värmande kopp bryggkaffe.
 
Nu ska jag nåla upp fållen på ett par långbyxor. Sydde upp två par brallor igår, och har nu bara det sista paret kvar att fixa. Det är verkligen lite pyssligt att få till den optimala längden, som passar både till platta skor och klack!
 
Jag har haft en riktig syvecka. De tre byxorna har hängt väldigt länge i garderoben oanvända p g a att de varit för långa, Men nu så ska de snart kunna användas. :-D
 
 
Blus: H&M, Jeans: KappAhl, Skärp: Lindex, Örhängen: Efva Attling, MC-stövlar: Rieker
 
 
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: