stilcirkeln.blogg.se

Jag är en klädintresserad kvinna, 60+, som älskar att styla med det som redan finns i min garderob...man behöver inte hela tiden handla nytt!. Det är hur kul som helst att bläddra runt i garderob, byrålåda och smyckeskrin för att fixa till olika stilar. Jag hämtar inspiration från både nya och gamla modemagasin, skyltfönster samt från det mesta i min omgivning. Jag funderar mycket över vad som "gör" en viss stil. Vi kvinnor har oftast vansinnigt mycket kläder i skåp och lådor, men ändå "aldrig" något att sätta på oss. Följ med i min stylingblogg. Kanske kan jag inspirera någon att angripa sin garderob på ett nytt sätt

Omsytt

Kategori: Syprojekt

Jag lovade visa mina syprojekt. Två plagg som jag köpt på superrea och sedan själv fixat till lite grann.
 
Den svart/vita klänningen från Lindex har jag endast lagt upp, men kjolen är vid och jag har sytt upp fållen för hand! Puh! Jag klippte av ca 10 cm.
 
 
Den blir jättesnygg med mitt nya breda resårskärp.
 
 
Den har en snygg ryggdetalj!
 
...och så har vi den vackra blå blommiga kjolen från River Island. Den fick jag sy in rätt mycket och kortade av även den en bra bit. Älskar tyget. Ska matchas med min korallfärgade volangtop, eller en matchande blå halternecktop som också finns i gömmorna. Passar förstås också med vitt, gräddvitt och svart. Nöjd!!
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: