stilcirkeln.blogg.se

Jag är en klädintresserad kvinna, 60+, som älskar att styla med det som redan finns i min garderob...man behöver inte hela tiden handla nytt!. Det är hur kul som helst att bläddra runt i garderob, byrålåda och smyckeskrin för att fixa till olika stilar. Jag hämtar inspiration från både nya och gamla modemagasin, skyltfönster samt från det mesta i min omgivning. Jag funderar mycket över vad som "gör" en viss stil. Vi kvinnor har oftast vansinnigt mycket kläder i skåp och lådor, men ändå "aldrig" något att sätta på oss. Följ med i min stylingblogg. Kanske kan jag inspirera någon att angripa sin garderob på ett nytt sätt

Gott Nytt år!

Kategori: Fest

 Överraskningsfesten för sonen blev riktigt lyckad. Han blev så nöjd och glad. Hans flickvän och en av hans närmaste kompisar var de som höll i trådarna, och så anlitades vi i närmaste släkten för att ansvara för olika saker.
 
 
Här vare pyntat
 
 
Här är väninnan K i fin peruk, Jag hade en rosa. 
 
 
Temat för festen var mexikanskt. Det blev pulled pork, tortillor, ostgratinerade majschips, salsa och guacamole, samt kaffe med tårta. 
 
 
Vid 19-tiden var det dags för nästa fest hemma hos goda vänner. Det blev en fantastisk trevlig kväll med rena nobelkvaliteten på maten.
 
Nyårsskålen intogs i lusthuset nere vid sjön. Så mysigt. Skönt att vara under tak eftersom det regnade!!
 
 
I morse vaknade vi sent. Det blev LCHF-våfflor med laxröra och en kopp te framför nyårskonserten.
 
Recept finns på min matblogg matlagningscirkeln.blogg.se
 
 
Jag hade bestämt mig för att starta året på ett bra sätt, så fast det regnade gav jag mig ut på en långpromenad. Med rätt kläder så är det inget problem att njuta av promenaden även om det duggregnar.
 
 
 
Väl hemma bytte jag om till lite snyggare kläder och vi åt en god middag. I dag var det mönsterdag och dags för prickigt. Det prickiga fick örhängena stå för. Jag får lite 50-talsvibbar av dem, så jag valde en snäv svart top som har u-ringning både fram och bak, en svängig svart kjol, resårskärp och så förstås en kofta att hänga över axlarna. Det är 50-tal för mig.
 
 
Riktigt lättlagad fiskgryta med smak av tikka masala. Kolla receptet på matblogg matlagningscirkeln.blogg.se
 
Imorgon är det vardag, och jag har en massa att stå i, så nu är det dags att släcka lampan.Godnatt!
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: