stilcirkeln.blogg.se

Jag är en klädintresserad kvinna, 60+, som älskar att styla med det som redan finns i min garderob...man behöver inte hela tiden handla nytt!. Det är hur kul som helst att bläddra runt i garderob, byrålåda och smyckeskrin för att fixa till olika stilar. Jag hämtar inspiration från både nya och gamla modemagasin, skyltfönster samt från det mesta i min omgivning. Jag funderar mycket över vad som "gör" en viss stil. Vi kvinnor har oftast vansinnigt mycket kläder i skåp och lådor, men ändå "aldrig" något att sätta på oss. Följ med i min stylingblogg. Kanske kan jag inspirera någon att angripa sin garderob på ett nytt sätt

Frostigt vackert

Kategori: Sofistikerad stil

Gårdagens förmiddag bjöd på magiskt frostiga vyer. Vi hade 6 minusgrader, men ingen snö. Det var endast frosten och solen som skapade det här vackra vinterlandet
 
 
 
 
För mig var det en dag att plocka fram en sofistikerad stil. Inte min bästa gren. Jag är inte så sofistikerad av mig. Haha!
 
En bra idé är att hålla sig till en och samma färg i hela outfiten. Idag fick det bli marinblått från topp till tå
 
 
Sedan får man försöka hitta någon cool men snofsig detalj, som väcker lite intresse. Jag köpte en över 3 meter lång smal scarf för säkert 10 år sedan, då Stella McCartney gjorde en kollektion för H&M. Den är i finstickad ull, uppblandat med lite blankt siden i samma ton.
 
 
När det begav sig, så köpte jag också en snygg matchande sidentop från samma kollektion, men den slet yngsta dottern ut, och dödsstöten blev en stor fettplaffa mitt fram. :-(, men hon hade nog en hel del kul i den topen, och det var väl det bästa.
 
En stor del av dagen ägnade jag åt av-juliseringen. Nu ska tomtar, gran och de mesta i rött plockas bort. Jag startade med mitt arbetsrum, som förvandlades från en tomteröd julstuga, till en sval oas i grått, blekt rosa, gult och mässing. Bilder kommer så småningom,
 
På kvällen kom lillebror på besök, och vi fick höra en del om han och hans familjs fantastiska resa till Borneos djungel och den paradisö som de bodde på en vecka....men det finns läskiga djur där. Brrr!
 
Linne: Flash, Top: Filippa K, Byxor: Tiger: Stövlar: Rieker, Scarf: Stella McCartney för HM, Örhängen: Fina i vitt guld med små briljanter som jag fått av mamma för länge sedan.
 
 
 De är verkligen läckra och tidlösa.
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: